32 haftalık gebeyim bugüne kadar kontrollerim hep özelde oldu. Muayene ücretini arttırdı sezaryen fiyatı da çok pahalı bundan sonra normal poliklinikten giriş yapsam doğumu devlette yapsam bi sıkıntı olmaz demi
Keşke muanelerini devlette doğumunu özelde yapsaydın öyle bı imkanın vardiysa
Bnde özele gidiyordum fiyatı artınca devlete geçtim kontrollerini ve doğumu devlette yapıcam normal doğuma bile 30 bin dedi her şey hariç
Bazi hastaneler sonradan gebe takibi dogum yapmayabiliyor. Bulundugun yerdekileri arastirsan daha dogru olur. Yada direk git. Neden olmasin bir dogum icin servet harcanacagina onunla evladina harcamak daha mantikli.
Devlet bu bakmak zorunda takibini de yapmak zorunda başta git gitme evet çok pahalı o yüzden kendimize harcamak daha mantıklı
Bende devlete gidiyorum en çokta devlete güveniyorum özel sadece para peşinde 40 haftalık hamileyim hep devlete gitim ve çok iyiler
Devlet hastaneleri genelde kabul etmiyor son haftalarda. Arkadaşım biraz kandirmacayla sehir hastanesinde doktor ayarladi kendine. Şöyle ki özel muayanede yapilan islemler e devlette görünmüyormus. Sağlık ocaginda duzenli kan tahlilleri yapildigi icin bunu kullanmis. Ben kendime doktor bulamadim saglik ocagiyla takibimi sagladik il mudurlugunden hep arayıp yaptirmam gereken testleri soylediler falan demis. Kontrolunu saglayan doktor olmadigi icin randevu acmislar . Doktor biraz söylenmiş gec kalmissin diye ama almis
Ben ilk oğlumda şehir değişikliği yapınca mecburen son iki ay kala devlete geçmek zorunda kaldım başka seçenek de pek yoktu 10 yıl önceydi tabi ama 32 haftalık da geç değil bence görün bı devlete burada yasamiyorduk tayin gördük de bişi derse de napalim yani şartlar böyleymiş
Takipsiz hasta olarak doğuma alırlar. Ben önemli konularda şeker yüklemesi detaylı ultrason 2li tarama vs özele gittim. Bir yandanda devlet kontrolünüde devam ettirdim ne olur ne olma diye. Dediğin gibi fiyatlar yüksek olduğu için develtte doğum düşünüyorum keşke sende arada devletede gitseydin. Ve cidden devltte daha ilgili doktorum odaları tek kişilik daha büyük özeldekinden
Canım bende özele gidiyorum 33 haftaligim ama araştırmada yapcam doğum eskisi gibi değil dosya açtırma derdi bilen yok zaten acilden girsen mecbur alıyorlar özellikle sordum araştırmada ki doktora sorun olmuyor diyor
Olmaz inşallah iyi bir doktor denk gelir