Selam arkadaşlar ben üç gebeliğimide özelde yaptım bu doğumu mu devlette yapmayı planlıyorum ve süreç nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok yeni dogum yapmış ve daha önce yapmış olan arkadaşlardan bilgi istiyorum süre nasıl ilerliyor yasak olan vs herşey hakkında bilgi alabilir miyim şimdiden teşekkürler ![]()
![]()
Canım yapabiliyorsan bak ben 3 üncüyüde orda dogurcam tavsiye ederim bol bol bahçeli devlet hastanesi ama bakırköy sadik konuga ait bölümü var orası orda dogum yap ben orda yine yapacagım
Kaç haftalık oldun sen canım
Merhaba hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben iki doğumumda da devlete oldu şuan yine hamileyim yine devlete gidecem kendi sancın olursa çok iyi olur açılmada önemli iki doğumumda da açilmamlarim 2 veya 3 santim di ve günüm geçmişti suni sancıyla doğum oldu ilk doğumum çok zordu ikincisi süresi daha azaldı 9 saate doğum gerçekleşti ilk doğumum da bişey yiyip içmeme izin vermediler bulunduğum yerde Hastanenin her bir kadın için odaları ayrıydı banyo tuvalet vardı içinde 15 dakika da bir banyoya gidip kafam hariç vücuduma sıcak su tutum çok iyi geliyordu ebeler sürekli Altan bakıyorlardı açılma varmı diye 48 saatin sonunda kızımı kucağıma aldım ikinci doğumumda da ebeler kuru şeyler hariç çay su çorba meyve suyu meyve yiyip içebilirsin dedi yine ebeler sürekli Altan baktılar ikinci doğumum kısa sürmesine rağmen çok zor doğum oldu bide ne zaman istesem eşimi içeri alıyorlardı oğlumda doğum gerçekleşene kadar yanımdaydı kızımda utandığım için yanımda kalmasına izin vermedim kızımda 28 dikiş içeriden hem dışarıdan oğlumda 9 dikiş kızım 3kilo 117 gram 50 santim oğlumda 3kilo310 gram 50 santim dünyaya geldi biraz da insanın kendi elinde sanırım vücudunun seni yönetmesine izin verme sen yönet onu saglikla kucağına alırsın inşallah (biraz uzun oldu hakkını helal et)
Sağlıkla gelsin inşallah. Ben geçen sene Adana şehir hastanesi nde sezeryanla doğum yaptım. Hastanede takipli değildim normalde İst yaşıyorken dogum için geldim . Bir kere polka muayene oldum sonrasında 41+4e kadar bekledim olmayınca acilden girdim hemen ameliyata aldılar. Eşim rica ile ameliyattan çıkınca yanıma gelebildi normalde yasak. Erkek refakatçi kabul edilmiyor. 48 saat yatış zorunlu. Tedavi red hakkın her zaman var Dr uygun görürse. Benim kaldığım oda 2kisilikti. Refakatçimi 3 kere degistirebildim. Bazı yerlerde buna izin verilmiyor. Sizin normal mi sezaryen doğum mu olacaktı
İl neresi acaba ben Bursa şehir hastanesinde 1 dogumumu yaptım ama açıkçası analiz edecek bilğim olmadığı için iyi mi kötü mü bilmiyorum sonuç olarak onu mukayese edebilmek için özeli de yaşamış olmak gerekiyor yaşamadığım için bir şey diyemiyorum ama bira tabi şans işi o an ki doktorlar ben mesela çok sancı çektim suni sancı verdiler 5 saat öldüm bittim belki özelde yatır sezaryen derlerdi bilmiyorum belki de doğru olan da oydu hani süreç beni yıprattı mı evet ama belki de sezaryen gereksizdi bilmiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah
28+5 günlük olduk ben Beylikdüzü devlet hastanesi yakın diye orayı düşünüyorum ama nasıl ilerler hiç bilgim yok özel suyun geldi mi direk yatırıyor ama devlette nasıl ilerliyor bilgim yok
Helal olsun canım ben 3 doğum yaptım ilk değil ben sadece devlet hastanesinin ilerleyişini merak ettim bazı arkadaşlar sancım olunca gitme yatış yapmıyorlar eve yolluyorlar vs dediler o tür şeyleri merak ettim
Normal doğum 3 doğumumda normal oldu buda öyle olacak bir aksilik olmazsa
Ben ilk dogumumda 9 saat suni sancı ile normal doğumu bekledik özel hastaneydi Dr sezeryan olmamı istemedi ilk doğumum olduğu için ikinci doğumum kendi sancım ile yarım saat içinde gerçekleşti üçüncü doğumum gece 11 de başladı kendi sancım ile ama ben hissetmiyordum sonra suni sancı verildi sabah 11:50 de gerçekleşti bu nasıl olur bilmiyorum ama devlette nasıl ilerliyor bilgim yok o yüzden bu konuyu açtım bakalım Rabbim hepimize bir ıkınma ile doğurmayi nasip etsin inşallah ![]()
Kız bende 29+1 aramızda hiç bişi yok ama benim sezeryan ya ben senden önce dogururum sen normalsin bekletirler![]()