Devlet hastanesinde doğum yapanlar lütfen yazar mı

Kızlar ben çok kararsızım özel mi devlet mi diye Devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalanlar var mı ?! Devlette normal doğuma çok mu zorluyorlar?! Sezaryen istersem kabul ederler mi?! Bide muayene olduğum doktor mu doğumhaneye geliyo ?! Hiç bi bilgim yok lütfen bilgisi olan yazsın Ben İstanbul Beylikdüzü devlet hastanesi gidiyorum

Merhaba ben çam sakura da çalışıyordum kendi hastaneme güvenerek ailemin olduğu şehirde adana şehir hastanesinde doğum yaptım. Bi ay sonra da iş arkadaşım cam sakura da normal doğum yaptı. O çok memnun du hem çalışanlardan hem süreçten. Ben sezeryan oldum ve travma kaldı diyebilirim. Hastane işleyişi değişir her hastane farklı kurallar koyar buyuzden hangi hastanede yapacaksanız gidip bilgi alın süreç ile ilgili. Özellere gelince ablam özelde doğum yaptı ve aylardır takipli olduğu hastaneyi doğum için gittiği zaman yaşattıkları saçmalıklar yüzünden bıraktı o halde başka hastanede doğum yaptı memnun kaldı. Diyeceğim hem iyi araştırmak gerek hemde kısmet işi

2 Beğeni

Cam sakuradan memnunmu kaldi hic kimse memnun dgil bende dahil kizimi orda dogum yptim dikislerimid duzgun atmadilar acildi emfeksiyon kaptim 5 gun geri yattim yattigim katta butun hastalrin dikisleri acilmis enfeksiyon kapmislar normal dogum sezeryan we normal ameliyt olmuslarn hep dikisleri acilmis smdi kanuniye gidiyorm cok memnunum ordaki hastalar bile lanet gelsn cam sakuraya diyor bibakrabamizda orda calisiyodu hicde iyi bi hastane degil demisti

1 Beğeni

Ben sağlıksal bir sorun yaşamadım ancak insana muameleden kaynaklı sıkıntılar yaşadım ailem de aynı şekilde. Ama arkadaşım ve başka şahit olduğum hastalar var bu forumda da memnun olanlarve olmayanlar vardı sanırım. Kişisel bi süreç de olduğu için tabi çok değişkenlik gösterir. Bize teşekkür başvurusu bile gelirdi..

Çok geçmiş olsun çok zor bir süreç olmuştur sizin için benum öyle bi sorunum olmamasına rağmen çok ağrı acı çektim sizi dusunemiyorum bile

Bende bu doğumumda senin gibi kararsız kaldım özelde mi yapsam, çam Sakura da mı diye ama kendimi riske atmak isyemedim. Memnun olanda var olmayanda. Beni arada bırakan kendi doktorun olamıyor her seferinde başka doktora gidiyorsun. Doğumada şansına hangi doktor gelirse.doğumlara doktorlarla beraber stajyer doktorlar da oluyor ve öğrensin diye onlara yaptırıyorlarmış herşeyi bn tecrübesiz doktorlara emanet etmem kendimi diye düşündüm. Ebeye sorduğumda sezeryan dikişleri eski tip olduğunu söyledi bu zamanda bana çok saçma geldi. Normal doğumuda bir arkadaşımın akrabası yeni doğum yaptı hiç memnun kalmadı. İyi araştırma yapmak lazım yani sececeğin hastaneyi bn 6.ayda özel hastaneye geciş yaptım çokta memnunum ilgilenmeleri bile farklı ne yazıkkı devlet hastanedeki doktorlar başından savar gibi bakıyor bazıları tersliyor bile.

İlk hamileliğimde hep özele gittim doğum zamanı kaynanam yüzünden kanuniye gitmek zorunda kaldım eve beni hemen doğuma aldılar eşimi bile arttırmadılar. Suni sancı verip bir doktorun dediği bir doktoru tutmuyor ve suçlu seni bulup azarlama hakları buluyırlar kendilerinde 8,9 saat suni sancı çektikten sonra muameleden hoşlanmayıp imza atıp çıktım hastaneden ve kendi hastaneme geçtim. Durumunuz el veriyorsa özel hastane derim doğum çok özel birşey ve her kadın o esnada güzel muamele görmeyi hak ediyor.

1 Beğeni

Eğer ilk doğumunuz ise normal olarak normale zorlama oluyor fakat iş ters giderse acil sezeryan adı altında sezeryan olabiliyorsunuz özele o kadar para saçmak o kadar mantıksız geliyor ki ben özel de doğum yaptım it kapan hemşireler orada da vardı çağırdım çağırdım gelen olmadı belki devlette yapsam öyle olmazdı sezeryanda bir sürü aksilik yaşadım bilmiyorum özel çok para istiyor devlet daha mantıklı geliyor bana özele vereceğim parayı çocuğuma bı şeyler almak için kullanırım düşüncesindeyim

Merhaba canım valla bende bu konudan dolayı tedirginim ya araştırcam mutlaka olmadı doktora sorcam çünkü hiç bi bilgim yok neredeyse​:confused:

Benim eltimde bir ay önce doğum yaptı çam sakurada dikişden problem yaşamadı ama doğumdan sonra katlarda yer olmadığı için bekletmişler hem bebeği hem anneyi baya rahatsız olmuşlar bu durumdan uşumuşlerdi O yüzden bende burdan sormak istemiştim Benim gittiğimde Beylikdüzü devlet inşallah memnun kalan vardır​:confused:

Sezeryanı istiyorum desende kabul etmiyoylar daha doğrusu edemiyorlar normal doğurtmaya çalışıyolar herşeyi denedikten sonra olmuyorsa sezeryana alıyorlar ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım ben bütün doktorlar ve hemşireler güler yüzlüydü aralarında 1 kişi iyi değildi okdr

1 Beğeni

Bende 29 haftalık gebeyim çam sakurada doğurmayı düşünüyorum herkesin süreci aynı olmuyor çok olunsuz yorum var fakat elimden geldikçe olumlu düşünmeye çalışıyorum kendime hemşireyim inanın o kadar da güvenmeyin özel hastanelere devlet çok daha güvenilir .

1 Beğeni

Benim eşimde özele güvenmiyor bende yalan yok devletten dolayı tedirginim çünkü ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum İnşallah hakkımızda hayırlısı olur Büyük ihtimalle devlette doğum yapcam

1 Beğeni