Devlet hastanesinde doğum yapan varmı

Devlet hastanesinde doğum nasıl oluyor ebeler kötü mü davranıyor genelde? devlette doğuma sadece ebe veya hemşire mi giriyor suda doğum devlet hastanesinde oluyor mu?

Evet bazı devlet hastanelerinde suda doğum ünitesi var mesela Trabzon da

Merhabalar :cherry_blossom: iki aynı soru sormuşsunuz :smiling_face: sorunuzun yanıtına gelince bir çok devlet Hastanesi’nde maalesef suda doğum yok hatta hepsi diyebiliriz :pensive_face: ancak üzülmeyin bir çok devlet Hastanesi’nde doğum yapan arkadaşlarımız var ve büyük bir çoğunluğu memnun devlet hastaneleri eskisi gibi değil ters doktor ters ebe heryerde var buna özel hastanede bile rastlayabilirsiniz o yüzden doktorunuzu iyi seçin iyi düşünün ki iyi olsun :white_heart:

2 Beğeni

Öncelikle merhaba özel hastenede doğum yapıyorlar mı biz anca bikere gittik muayene olmak için tahlil başı bin tl aldı 7 bin tl gitti bide doğumu düşünemiyorum devlet hastanesine gitmeye mecburuz ve orda ne ilgi ne anlayış yok ayrıca suda doğum diye bişey de yok devlet hastanesinde gece doğuma gidenleri de stajyer ebeler doğurtuyor afedersiniz kalçaya kadar yırtıyorlar perişanlıktan başka bişey değil onlara bişey deyince de getirme sende çocuk diyorlar :slightly_frowning_face:

Bu işe devlet özel diye bakmak ve her iki kurumu da nitelendirmek doğru değil.

Bir önceki gebelik sürecimde Ankara’da sözde çok iyi bir özel hastanede, hastanenin sahibi olan kadın doğum uzmanının takibiyle yürütüyordum ve hiç memnun kalmadım.

O gebeliğim zaten tamamına ermedi. Ticaretin döndüğü her yerde malesef ki değeriniz ödemeyi yapana kadar.

Şimdi hem özel hem devlet takipliyim

Doğumu etlik şehşr hastanesinde yapacağım. Aşırı memnunum, gebe okuluna gittim hastanede, sanki dünyanın kaderi benim doğuracağım bebeğin elinde gibi özenli davranılıyor, doktorlarımdan da çok memnunum.

E o halde neden özelde de takiptesiniz derseniz, ayda 1 kere makul muayene ücretli özele de gittik çünkü devlette eşim bazen girebildi bazen giremedi

Bu anı yaşamak istediği için de özele gittik

Özel hastane biraz işin magazin kısmı, fotograf verilmesi vs.

Allah, işini seven merhametli insanlara denk getirsin.

Özel ya da devlet o işin fasa fisosu bence

1 Beğeni

Hamilrliğimin başından beri sürekli doktor değiştirdim farklı ilçe şehir fln o yüzden hepsi de devletteydi ve çok iyilerdi hiç.kötü doktora denk gelmedim sizde gelmezsiniz inşalllah doğum yapalı bi ay oluyor evet kesi atıyotlar ama kesi zaten % 80 atıyorlarmış gebe okulunda söulemişlerdi ebelerim de kaldığım odanın temizliği vs çok şükür çok iyilerdi iyi düşünün iyi olsun

2 Beğeni

Ben devlete gittim gebelik başında doktora şikayetlerimi söyledim bende gebelik tahlili istemden adet sökücü verdi meğerse bende hamileyim geldim içtim on gün adet olmadım bu sefer gittim aaa gebeymişsiniz nasıl böyle bir hata yaptık dedi git bir hafta sonra gel dedi randevusuz bakmıyor artık randevu bulamadım özele gittim mecbur benden dünya kadar para aldı ultrasonda baktı dış gebelik bir hafta bekle kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın utanmadan eşime gelirken kürtaj ücretini getirin aklım ermiyor kesin dış gebelik dedi allahtan verilmiş bir sadakam vardı şehir dışına çıkmak zorunda kaldık orda karın ağrım oldu doktora gittim batmanda baktı ve gayet sağlıklı bir gebelik kalp atışını duyduk karın ağrısı da normal dedi