Devlet hastanesi odası süsleme

Kızlar devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum kapı süsü ve balonla süslemeyi düşünüyorum odayı izin veriyorlar mı

Değmez Allah aşkına devlet hastanesine ztn çift kişi kalınıyor ve orayı suslucene evinde misafir agirlican odayı süsle daha güzel olur bence :blush:

1 Beğeni

İlk doğumum olacağı için bilmiyordum odalarda 2 kişi kaldığını eğer öyleyse dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı tabi

Benimde ilk bebeğim devlette doğum yapicam gidipte özele tonla para basamam sonuç olarak eşim kolay kazanmıyor ama oturma odasını suslucem isimlik fln yazdircam balonlar koyucam bizde doğumdan sonra bebek görme olur çikolata fln yaptirip masama koyucam bence daha güzel olur hiç değilse bir iki hafta odam öyle kalır veya daha uzun canım ne zaman toplamak isterse artık bence devlet hastanesine yapmak yerine bu şekilde düşüne bilirsin sonuç kendi evinde daha rahat olur ztn hastane bir gün kalınır ve çoğu kişi görmez bile​:blush:tabi yine tercih sizin

1 Beğeni

Gebeliğimin başından beri devlet hastanesine gidiyorum özele gitmedim ve çok aşırı pahalı doğum paraları zaten sırf fuzuli masraf yapmak için gidip özelde doğum yapamam ama içimde hep var bebeğim için süs yaptırıp kullanmak artık evde kendi odasını o şekilde süslerim

1 Beğeni

Ben sehir hastanesine gidiyorum odalar tek kisilik oda süslemeye izin veriyorlar

Devlet hastaneleri genelde 2 kişilik odalı oluyor galiba şehir hastanelerini bilmiyorum

Ben sordum da ben Kastamonu yaşıyorum kendi imkanlarızla yapabilirsiniz dediler devlete

Gelen giden olur yani olmaz iki kişi kalnıyo bide evde yapın daha mantıklı