Devlet hastanelerinde odaların iki kişilik olması

Devlet hastahanesinde doğum yapıcam gibi Allah izin verirse ama kafama takılan şu odalar iki kişilik bu konu hakkında biraz tereddüt de kaldım sizce siz olsaniz aynı odada iki kişi kalmayı tercih edermiydiniz benim kafam da soru işareti oldu rahat edebilir miyim nasıl olur kafamı kurcaladı açıkçası :confused:

Canım ben de aynı şeyi düşünüyorum Ben de kalmak istemiyorum

1 Beğeni

2018 dogum yaptim 1 odada 5 kisi kaliyorduk simdi nasil bilmiyorum

3 Beğeni

5 kişi :sweat_smile:

1 Beğeni

Maşallah :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Valla al benden de o kadar

Evet iki yabanci 3 turk yakin olarak kimseyi de almiyorlardi ordaki ablalar cok yardimci olmustu bana :hugs:

Lohusa servisinde odalar tek kişilik yani benim kaldığım tek kişilikti :woman_shrugging:t2:

Valla ben aradım sordum da iki kişilik dedi tek kişilik de var ama yoğunluk durumuna göre değişiyor dedi

2019 da doğum yaptığımda odada 6 kişiydik :joy:

2 Beğeni

Tube estağfurullah :joy:

1 Beğeni

8 kişi kalanı gordim ben​:scream:

2 Beğeni

Ben de 3 doğumu devlet Hastanesi’nde yaptım.odalarda 6 kişiydik hepsinde de. Son doğumu 3 yıl önce yaptım Bu doğumumu da devlette yapicam Büyük ihtimalle aynıdır hâlâ Dua edeyim de yatak sayısı artmış olmasın

1 Beğeni

Gerçi şehir hastaneleri yapıldığından beri baya sakinlik var kadın doğum Hastanesi’nde Yani benim gittiğim hastanede sakinlik var epeydir İnşallah doğum servisleri de sakindir :smile:

1 Beğeni

İnşallah artık böyle şeyler yoktur

1 Beğeni

İnşallah… bende tek kişilik oda istiyorum… ücretliyse de vermeye razıyım

2 Beğeni

Ben 2020’de Bafra devlet hastanesinde doğum yaptım oda tek kişilikti. Belki pandemi dönemi olduğu için de öyledir bilemiyorum :blush:

2 Beğeni

Çamsakura şehir hastanesinde odalar tek başka hasta olmuyor

1 Beğeni

Ben de pandemi dönemi doğum yaptım.pandemiden dolayı ozaman 4 kişiydik heralde :smile: yoksa odalar 6_8 kişilik

Sancı odası da 10 kişilik.ilk.dogum yaptığımda, hastaneye giderken soğuk kanlıydm.sanci salonuna girip 9 kişinin farklı farklı sancı çektiğini görünce epey korkmuştum Her şehirde devlet hastanesilerinin konforu,hijyeni aynı olmuyo anladığım kadarıyla