Merhaba benim gibi olan varmı merak ediyorum detaylı utrasyona girdim bebekde dudak yarıgi varmış sol kısımda benim gibi varmı merak ediyorum
Benimkinde kalbinde parlaklık çıkmıştı
Oda var bizde
Dudak üstü gelişimini en son tamamlayıp kapanan bölüm maalesef bazı bebişlerde tam kapanmıyor Ama endişelenmeyin basit bir ameliyatla doğumdan sonra hallediliyor
İnşallahhh bebekte altda yatan bı hastalık olabilir dediler zekasinda felan
Kötü düşünmeyin nedense çoğu hastane bütün olumsuzluklara alıştırmayi tercih ediyor sonunda da sağlıklı bebekler doğuyor
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah
@Nurbanu55 canim benimde ayrintili ultrasonda dudak yarigi vardi seni korkutmak istemem ama bize trizomi 13 dediler . Ogrendigim gunden beri kahroluyorum. Ínsaallah seninkinde baska birsey yoktur. Sag salim aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza
Genelde birden fazla bulgu bir hastalığa işarettir ama inşallah sizde bişey yoktur
Sıvı aldirdiniz mi trizomi ciddi bir hastalık İnşallah yoktur
İnşallah dudak ve damak yariligi var dediler
@Nis yok ben sivi aldirmadim ama bizde birden cok anomali oldugu icin buyuk ihtimal trizomi 13 dediler sonlandirmak istediler ama biz devam ediyoruz insaallah yaniliyolardr
O nasıl bir hastalık çok mu ciddi oluyor
Anladım trizomiyi belli eden çok faktör var aslında bebeğin görüntüsünden anlaşılabiliyor tabii ki de beni ilgilendirmez ama öyle bir durum varsa gebeliginizi devam ettirmeyin ben bu hastalığı çok araştırdım ve detaylı bir şekilde biliyorum doğum olsa bile yavrucak çok eziyet çekiyor ve maximum 1 2 yıl kadar yaşıyorlar maalesef
Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Maalesef
@Nis evet bende cok arastirdim doktor zaten en fazla 1 yil yasayacagini sôyluyor ama ben Allahtan ümidimi kesmek istemiyorum ne olacak hic bilmiyorum dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden
İnşAllah yanılıyorlardır ve çok sağlıklıdir
Merhaba bugün bende sizinle aynı durumda olduğumu öğrendim.doktor aldirmami istedi çok ağladım ve beklemeye karar verdim,sizde durum nasıl
Bende beklemekteyim 30 haftaliyiz şuan rabbim ikimizide sağlıklı bir şekilde kucagimza anlamayı nasıp etsin rabbim