![IMG-20230823-WA0010|492x49
9](upload://dOgiuKoQQqmgG8qvcJ eFJHAfTRp.jpeg) sonuclar normal mi bu taruhte yaptirdigimda bebegim 23 haftalikti son adet tarihim 15 mart ne olur cevap verinbence normal gözüküyor sonuçlar , doktor herşey normal demedi mi?
Kağıttaki sonuç yazan kısımda da belirtilmiş. Maşallah 22+3 günle uyumlu bir bebeğiniz var. Değerlerin hepsi de normal sınırdaymış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktorum yok tu izinliymis ama geri olmasi korkuttu biraz
Insallah canim benim hemize saglikla gelsin miniklerimiz ama brn biraz korkuyorum iste doguma kadarda gecmeyecek anlasilan bu korku
Bebeğin gelişimi doğana kadar bazen önden gidecek bazen geriden bazende gününde seyredecek. Bu lar normal her bebeğin gelişiminde görülen şeyler. Benim bebeğim de ilklerde geriden geliyodu sonra gelişimi hep önde gitti ama doğumumda günüyle uyumlu bi bebek doğurdum. Yediklerine dikkat edersen sana değil bebeğe kilo aldıracak geliştirecek şeyler yersen daha güzel olur. Ben her gün mutlaka 1 tane muz ve ceviz yerdim suyu da bol tüket sağlıkla gelsin bebişin.
Tesekkur ederim canim
Allah kısmet ederse sağlıklı bir bebeğiniz olacak
Ulturason konusunda uzman oldum artık Herşey yolunda sizde de maşAllah.Allah sona kadar bu şekilde devam etmenizi nasip etsin.
geç döllenme de ola biliyor bazen ama doktorlar genellikle son adet tarihunden hesaplıyor benim oğlumda 1 hafta 4gün gerudeydi ama doğuma kadar son adet tarihimle aynı oldu gelişimi siz de korkmayın normal herşeyi inşaAllah sağlıkla doğar bebiş
Bende de 4 gün geriydi 2 haftaya kadar geri olması sorun değil dedi doktor