Detaylı ultrasonda bebek bacak boyu

Detaylı ultrayona ne zaman girdiginiz ve bebeginiz bacak boyu kaç santimdi

20 24 arası giriliyor diye biliyorum @tecrübeli-anneler yardımcı olur musunuz

1 Beğeni

21 hafta da girdim kilosu.390 gramdi boyu bilmiyorum :joy:

Ben bu gün girdim bana dedi bacak boyu kısa biraz 33.5 dedi normal mi uzar mı acaba

Kilosunu hiç sormadım onu duyunca

Ya bosver abartıyorlar doktorlar hiçbir şey olmaz Allahin izniyle :heart::smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah deliricem az kaldı

Ya inşallah abartmadır inan ki deliricem az kaldı ben heryere yazdım sormaya çalışıyorum bilgi almaya çalışıyorum kafama çok pis takıldı benim çocugum kısa mı olcak die

1 Beğeni

Yok yok olmaz :joy:

Bu yüzden sevmiyorum nöyle detaylı şeyleri 2 liye de girmedim 3 lüye de girmedim buna da girmiyicektim dedim önemli die yaptırıyom

34,2 çıkmış benim de ve normal dedi ama siz hangi haftada girdiniz ben de 3 gün önce girdim

Bu gün gittim 21+5 haftalıgım

Ya siz kaç haftalıksınız

1. Hafta falan gibi girmiştim her halde.net bir cm vermiyorlar bacak boyu için zaten benim Bebeğimin bacak boyunun kısa olduğunu 34. Haftada fark ettiler son gittiğimde başka doktora gittim bacak boyu artık doğumda belli olur dedi :woman_shrugging:t3:
1 Beğeni

Merhaba bende 29 haftalıkken gtmistm bacak ve kol boyu kısa dendi dowsendromlu olabilir dendi sonra özele gittim bebeginiz gayet sağlıklı ama iki hafta geriden geliyor dendi tekrar kontrole gidecegim bakalım ne der inşallah kötü bişey yoktur suan31+5 günlük oldu

Merhabalar, 25+2 günlüğüm bana da bebeğimin bacak boyunun haftasına göre kısa olduğunu geriden geldiğini söylediler. Doğuma kadar düzeldi mi gelişimi bilgi verirseniz çok mutlu olurum :melting_face:

Bende detaylıya girdim salı günü. Banada bebeğin bacak boyu 1 hafta geriden gelliyor kısa dedi. Takmadım. Kilosuu 1 hafta önd2n gidiyor diyolar yok bilmem neyi geriden gidiyor diyolar. Artık o kadar tanıdımki doktorları inanın takmıyorum. Sizde takmayın

1 Beğeni