Detaylı ultrasonda Bebeğin Böbreğinin Büyük Olması

Kızlar arkadaşım adına yazıyorum detaylı ultrasonda bebeğin böbrekleri den biri büyük çıkmış başına gelen var mı böyle bı olay yarın bidaha gidecek merak ediyoruz

Genişleme ne kadar?

Onu bilmiyoruz canim sadece birinin büyük olduğunu söylemiş doktor

Anladım.Bu durum benimde başıma geldi.Şöyle ultrasona gitdiğimde 1 böbreğinde genişleme olduğunu söyledi o genişleme aslında böbrekte toplanan idrar, doğulduğundan 48 ve ya 76 ı saatden sonra kendi kendine düzele bileceğini söyledi %99 çocukta böyle oluyor.Ama uroloji doktronunda takip etmesini söyledi.En son kontrole gitdiğimdeyse 2 böbreğinde sağlıklı şekilde olduğunu ve genişleme olmadığını söyledi doktor.Yinede biz her gitdiğimide kontrol etdiriyoruz

1 Beğeni

Bebek erkekse eğer genelde erkek bebeklerde böbrek genişlemesi oluyormuş sonradan düzeliyormuş benim dr bi arkadaşa öyle demiş bir keresinde tabi normal boyutta bir genişlemeyse

1 Beğeni

Bebeği kız canım

Çok teşekkür ederim canım

1 Beğeni

Geçmiş olsun

1 Beğeni

Görümcemin ilk bebişinde de öyle demişler o da kız. Sonra hiçbir sıkıntı olmadı yanılmıştı doktor içini ferah tutsun bir şey olmaz inşallah :herb:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkürler​:heart_hands:

1 Beğeni

Benim arkadaşıma da aynısı demişlerdi. Tekrardan Başka Dr baktı normal çıktı sağlıklı bebişi şuan. Bence korkmayın