Detaylı ultrasona giren anneler özel mi seçmeliyim devlet mi bilmiyorum nasıl oluyor acaba doktor mu önemli
Canım ben devlette girmiştim, 15 dakika falan sürüyor, bayan doktor denk gelmişti. Gayet iyi geçti. Herşeyi detaylı şekilde bana anlattı çok şükür bir sorun olmadı. insAllah sende de olmaz
Özele gittim tam 45 dakıka falan sürdü 15 dk da nr görücekki detaylıca herşeyine bakıyor tüm organlarına bryin gelişimine herşryine 15 dk da nasıl bitmiş şaşırdım
Doğrudur canım belki özele gittigin için de o kadar sürmüş olabilir ama benimki 15 dakika sürdü. Her baktığı organı teker teker söyledi hatta bana göstererek anlattı.
Devlete gittim 50 dk sürdü
Bilemiyorum kızlar benim 15 dakika sürdü, o zaman benim doktorda sorun var bu kadar erken bitirdiği için. Kendi doktorum da detaylı ultrason raporuna baktı herşey normal dedi
Teşekkür ederim kızlar sorun çıkmaz inşallah herkes bebişine sağlıkla kavuşsun
banada 45 dakika bakti
Özelde şöyle bir avantajın olur sana görüntünün hepsini veriyorlar devlette de sıra bulmak biraz zormuş bende özelde yaptırdım ayrıca süre içinde bebek kendini gösterirse hızlı biter ama bazı bebekler dönüp oluyor onu çevirene kadar zaman geçiyor bebeğin kendini ne kadar gösterirse vücudunu o kadar erken biter
Özele gittim 15,20 dk sürdü her yerine de baktı
Kizlar detaylı ultrason için devletten hangi bölümden randevu almak gerekir?
Peritanolji canim
Ben devlette girdim canım yaklaşık 45 dk sürüyor. Bebeğin her detayına bakıyorlar.
Ben özel de gittim 4.000 TL’di. 40 / 45 Dk falan sürdü. Gayette memnunum.
Bn şehir hastanesinde oldum 45 dkka içerde kaldım güzel geçtı ama randevu bulmak zor önceden alın
Ben devlete gittim farketmez bence ama bende plesenta previa akreata tanısı koydu özel e de gidebilir sin
Yarın devlette randevum var şehir hastanesine randevu almıştım bence şu süre meselesi biraz abartılıyor zaten bakılması gereken süre 15-20 dk özel siz para ödediğiniz için daha uzun süre bekletiyor gibime geliyor özelle devlet arasındaki fark ta bu zaten beklemek istemezsen ver parasını özele git ben yoğunluk olduğunu bildiğim için haftalar öncesinden randevu aldım devlete ve tam ulturasyon çekilmesi gereken zaman da gidiyorum
Ben perşembe günü için araştırma hastanesinden randevu aldım normalde devlet hastanesine gidiyordum araştırmaya git dedi doktor randevuyu kadın hastalıkları olarak aldım muayene olduktan sonra bana gün mü veriyor detaylı ultrason için nasıl ilerliyor süreç
Bende özelde yaptricam pazartesi günü 2200 lira dediler ama ekstra personel indirimi yapilcak kaynimin kızi orda calsiyor bakalım ne kadar indirim olucak devlette gün bulamdim bı turlu