Detaylı ultrason

Kızlar detaylı ultrason belki 10 dakkaya sürmüştür anca çok kısaydı özelde yaptırdım doktor muane ederkende hiç birşey söylemedi en son ben bi problem göremedim herşey yolunda dedi bu kadar içimi hiç rahatlatmadı yani sizinde böylemi oldu

Ben dün devlet Hastanesi’nde yaptırdım 5 dk sürdü benden öncekiler 15 dakıka baktı benım de içime sinmedi

Benim yarım saate yakın sürmüştü ara ara doktor bilgilendirmelerde bulunmuş daha sonrasında oturup 5 dakikada öyle konusmustuk.

1 Beğeni

Şöyle yorumlayalım. Demek ki bir sıkıntı görmedi çok şükür o yüzden kısa süreli bir çekim olmuştur.

Detaylı ultrason süresini bebeğin pozisyonu da etkiliyor eğer bebek muayene için uygun pozisyonda ise kısa sürüyor değilse diye biliyorum

Bebek hareketliydi evet ama bakarkende bana hiç yorumlamadı yani

1 Beğeni

Umarım öyledir

Kendi doktoruma sordum bir problem görmediyse uzatmamıştır dedi ama detaylı ulstadı üstünde 10 dakikada ne kadar detayına bakabilirki

Özellikle özelde 10 dakika sürmemesi lazım. Benim 40 dakika sürmüştü. Bence başka bir yerde tekrarlayın mümkünse. Kötü bir şey olmayabilir ama çok detaylı bakılmadığı belli. Temkinli olmakta fayda var