Detaylı ultrason

Merhabalar 18 ve 24 haftalar arasında yapılması gereken detaylı ultrason için Kocaeli gebze -darıca veya istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane varmı acaba?

Kocaeli Gölcük medar hastanesi İzzet bey :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

Devlet hastanesi olarak Kocaeli şehir Hastanesi’nde Raziye hanım var çok güler yüzlü ve çok güzel ilgileniyor. Özelde de Gölcük Medar hastanesi İzzet şahin Ben her ikisine de gittim ve memnun kaldım

1 Beğeni

Teşekkür ederimm. Devlet hastanesine sıra bulamıyorum ancak öncerdiğin izzet hocaya mutlaka randevu almaya calisacagim.:heartpulse:

1 Beğeni

Bu detaylı ultrason için mhrsde ne yazarak bulabilirim. Doktorum bana bulabilirsek çekeriz detaylı dedi ama detay vermedi

1 Beğeni

Sanırım önce kadın doğuma gitmek ordan perinatolojiye sevk ettirmek gerekiyormuş ben kadın doğuma randevu aldım ama sevkten sonra perinatolojiye randevu bulabilir miyim bilmiyorum çünkü herkes randevu bulamadığından şikayetçi bu detaylıyı yaptıranlar geniş Bi bilgi verse keşke doktorum hastane olmazsa başka bi ilde özel var olmadı kendimiz burda bakıcaz dedi de perinatoloji daha detaylı bakıyormuş sanırım

Doktorum detaylı birşey söylemedi 1 ay sonra yapabilirsek detaylıya bakalım dedi ama anlamadım ben

Beni doktorum yönlendirdi kağıt verdi bana riskim vardı biraz ordan muayine oldum iki kere

Doktorun yönlendirmesi yeterli diyr biliyorum çünki kendi dokturn bakmıyor detylida perintoloji uzmanı yapıyor

Anladım canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun sağlıcakla gelsin inşaAllah yavrun :innocent:

Ben 2 nisana randevu aldım ama direkt yönlendirirse gidemem ilçede oturuyorum ilde olmam gerek eşim de o sırada görevde olacak dönüşe denk gelmezse yandım :pensive:inşallah işler yolunda gider de sorun yaşamayız

Sen kendin gitmek istiyorsun demi canım risk Filan çıkmadı yani sudan var devlette yaptıracaksanız eğer tek bı günde bebeğin duruma göre bidaha bakmak istiyor bı randevu daha veriyor perintoloji uzmanı bende mesela kalbi daha küçük ona bakmak için bı aya rendvu atıyorum sana dedi iki kere gittim

Evet ben, tarama testi vs yaptırmadım o yüzden detaylı yaptıııraym dedim doktorum kadın doğumdan sevk ettir dedi olmazsa başka bi ilde özel var oraya da gidemezsen burda bakarız dedi özele gidiyorum ben bende kendi, kendime diyorum madem orda bakabileceğz neden sevkle falan uğraşıyoruz :rofl:ama, tabi perinatoloji daha detaylı bakıyormuş sanrım o yüzden bunu tavsiye etti

Merhaba , detaylı ultrason için devlet hastanesınde takipli hasta olmanız gerekiyor. Doktorunuz perinatoloji bölümüne sevk yaparsa ancak detaylı çekebiliyorsunuz. Maalesef bu zamanda da bu çok zor. Perinatoloji bölümü randevuları çok sıkıntılı olabiliyor. Bazı yerlerde haftanın geçmesini göz önüne alarak bile ileriki tarihlere verilebiliyor

Devlet hastanesi takipliyim bende bakalım ne diyecek 23. Haftamda gitmiş olacağım inşaAllah. 3lü testte birşey çıkmadı benim için detaylı çok önemli değil aslında sağlığında birşey yoksa ama cinsiyeti öğrenmek açısından da merak ediyorum

1 Beğeni

Umarım herşey gönlünüzce olur. :heart:

1 Beğeni

Kadın doğum doktoru bana normal kadın doğum dan randevu al dedi detaylı ultrason için öyle mi yapılıyor