Detaylı ultrason

Detaylı ultrasona kaçıncı haftada girmek en mantıklısı kızlar

Ben tam 20.haftamda girmiştim ztn Erzurum araştırmada detaylı için gün veriyorlar hemen bakmıyorlar. 17. Haftamda sıra aldım Tam 20.haftama denk geldi. Hafta olarak bı bilgim yok ama bilen olursa yardımcı olacaktır

1 Beğeni

21+5 te girmiştim Dr um 18 ve 24 hafta aralığında yapılması lazım demişti

1 Beğeni

Doktorum 18de çıkmayan 22 de çıkabiliyor. En garanti 22de gel dedi bana. 22de girdim

1 Beğeni

Bende erzurumdayım şehir hastanesinde hiç bakıldınız mı. Bide renkli mi acaba

Bende 17 haftamda kontrole gittim 15 20 gün sonra gel detaylıyla gün verelim dedi. Artık hangi haftaya denk gelir. Hangi hastaneye gönderir bilemiyorum

20-24. haftalar arasında yapılıyor

1 Beğeni

Yok canım renkli değil, ztn detaylı ultrasonda sana sadece bebeğin gelisimiyle ilgili kağıt veriyorlar sadece. Renkli ultrasonda bildiğim kadarıyla özel hastanede yapılıyor. Yolum düşerse Erzurum’a gelip renkli ultrason cektirecegim. Şehir Hastanesi’ne de bu konudan dolayı gitmedim, detaylı için de oltudan direk araştırmaya yolladılar

20 ila 22 .haftalar arası en uygunu die biliyorum

1 Beğeni

Ya bende narmanda duruyorum oltuya kontrollere geliyorum zaten erzurum merkezde değilim. Oltuda direk araştırmaya gönderdiğini bilmiyodumm. Peki o araştırmaya yollasa da biz özele alıp gitsek olmuyor mu illa araştırmaya mı gitmek gerek

Teşekkür ediyorumm

Hayır canım istedigin yerde yaptırabilirsin. İstersen özelde yaptır istersen devlet Hastanesi’nde. Ben Erzurum şehir hastanesinde yaptırdim.

Beni 21. Haftada çağırdılar doktorun verdiği kağıtta 18-24 arası yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Randevu için aradığımda 21. Hafta olması en uygun olan dedikleri için 21de yaptıracağım haftaya yani ama bence 22 de de olur yani

İstediğin yerde yaptırabilirsin, illa araştırma şart değil. Ztn dediğim gibi gitsen bile direk bakmıyorlar gün veriyorlar. Özele gidip hiç uğraşmadan detaylıya girebilirsin

Canım 22+0 olmadan beni perinatolog almamıştı. En net 22. Haftadan sonra gözüküyormuş. 22-25 haftalar arası çıkabilirsin. Teyit edilmiş bilgidir.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim peki şehir hastanesinde memnun kaldınız mı nasıl yapıyolar renkli mi oranın ki. Ona göre gün verdiklerinde özele gidecem

Doktorum gün verir öyleyse. Duruma göre özele de gidebilirim. Çok teşekkürler

1 Beğeni

20-22hafta arası yapıyolar

Ne kadar ücret ödedin acaba bide hemen çıkıyor mu sonuç

Eşim banka çalışanı olduğu için biz 10da 1 ödeme yapıyoruz. 3000lerde bir fiyat söylediler 300 tl ödedik. Sonuç hemen çıkıyor ultrason resmi ve rapor şeklinde kağıt veriyor kendi doktorumuza götürüyoruz. Zaten bakarken de bir taraftan rapor yazdırdı mesela sağ el parmakları tam gibi

1 Beğeni