Detayli ultrason suresi

Kizlar 21.haftamdayim detayliya gittim doktor ilgiliydi ama muayenesi toplasaniz 10 dk surdu normal mi yoksa baska bir doktora gorunmek gerekir mi duyduguma gore 25-40 dk suren varmis

Merhaba özel hastaneye mi gittiniz yarın Bnde özel hastanede detaylıya girecem ama en az 30 dk sürüyor dediler çevremdeki detaylya girenler

1 Beğeni

Merhabalar ben özel klinikte yaptırdım yaklaşık 40 dk sürdü. Ama devlette yaptıran arkadaşlarım da var onlar da en az 30 dk sürdüğünü söylemişlerdi. Sanırım doktordan doktora da değişiyor. İçinize sinmediyse tekrar isteyebilirsiniz bence.

1 Beğeni

10 dk ya herşeyi görmesi çok enteresan, benim detaylı da 30-35 dk sürdü..Çocuğun pozisyonu her an uygun olmuyor doktor başa dönüp göremediği yerlere geri bakiyordu sizinki garip geldi

Yarın detaylı ultrasona gireceğim ve tekil gebelik 30 dakika çoğul gebelikler 45 dk sürüyor dedi asistanı

1 Beğeni

Normal kontrolüm bile 10 dakika sürmedi bu zamana kadar, detaylı için en az 30 dakika bakması gerekir ne ara neye baktı da rapor çıkardı size? Başka bir doktora görünmenizde fayda var.

1 Beğeni

Evet baska bir doktora gidicem

Ozele gittim demekki her doktor ayni degil haftaya baska doktora gidecegim

1 Beğeni

Benimde ancak o kadar sürdü bende uzun bekliyordum. Devlette oldum doktor çok bilinen çok sevilen işinde iyi olarak parmakla gösterilen biriydi. Detaylı rapor veriyor detayda gördüğü görmesi gerekenler işleniyor raporunuzda herhangi bir sorun görünmüyorsa riskiniz yoksa kontrolleriniz iyi gidiyorsa yeniden yaptırmayı düşünmeyin bence hele özelde yaptırırsanız zaten fazla külfet

Bende özele gittim 15 20 dk anca sürdü yüzü gozukmuyir diye renkli de vermedi

Ben 21.haftada özele gittim detaylı için dolu dolu 1 saat sürdü

Kesinlikle katılıyorum normal muayene bile 10 dakika sürmüyor

Ben de özele gittim 10-15 dakika anca sürmüştür çünkü bebeğimin pozisyonu çok iyiydi doktor tüm kemiklerini ve organlarını tek tek göstererek saydı hatta bana benzediğini bile söyledi, yüzünü net görebildik. Eğer doktor iyiyse ve bebek kendini saklamıyorsa yarım saat sürmez 15 dakika yeterli diye düşünüyorum ama içinizi rahatlatamadıysa size tek tek tüm organları göstermediyse bence de başka bir doktora daha gidin​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Bende oneriyle gittim ama rapor vermedi ama yinede icim rahat etmedi baska doktora gidecegim

Bugün detaylıya gittim yaklaşık yarım saat sürdü bilginiz olsun sizde tekrar gidebilirsiniz :cherry_blossom:

1 Beğeni

Devlette girmiştim iiki gebeligimde de bebek pozisyonu doğru olmasına rağmen 40 dk sürdü ve ayrı şehirlerde ayrı devlet hastanesinde ikiside ama ikiside uzun bakildi