Kızlar 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Özel hastaneye gidiyorum. Aynı hastanede başka bir doktor detaylı ultrason ile bakıyor, sonucu kendi doktorumuza götürüyoruz. Ama ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bir şey sorcam mesaj atıyorum tek tik, arıyorum açmıyor. Açınca poliklinik devam ediyor kısaysa sor diyor. Muayene esnasında da çok ilgili değil bi an önce bitsin hissiyatı veriyor. Doğumları çok övülse de kendimi rahat hissedemiyorum.
Şimdi sorum şu detaylı ultrason sonucu nasıl oluyor kağıt üzerinde bir şey mi cd gibi bir şey mi ve bizde kalıyor mu? O sonuçlar ile başka bir doktora gidebilir miyim?
Bana kağıt üzerinde vermişlerdi. Bebeğe dair her şey yazıyor. Ölçümleri, varsa sağlık problemleri onlarda yazıyor. Degistirdifin doktora gittiğinde yaptırdığın testleri felan gösterebiliyorsun canım. Ve sonuçlar sende kalıyor.
Ben özellikle sordum sonuç veriyor musunuz diye. Hayır sonuçlar sistemde görünüyor bişey almanıza gerek yok dediler. Sonradan kendi doktoruma gittim gerçekten sistemden baktı sonuçları gördü.