Detaylı Ultrason İstanbul - Tekirdağ

Detaylı Ultrason da önerebileceğiniz memnun kaldığınız doktor var mı güzel hamişler? :smiling_face:

Merhaba canım aramıza hoş geldin. Hangi şehirde yaşadığını söylersen o şehirdeki annelerimizi etiketleyebiliriz

Tekirdağ ama İstanbulda olur :slight_smile: Hoşbulduuuk :)))

1 Beğeni

Merhaba çerkezköydeyim bende irmete istanbuldan geliyor çevrem memnun

@tekirdağ-anneleri @istanbul-anneleri ???

Merhaba, ben kapaklıda oturuyorum, ama Çerkezköy Optimette dogum yaptım. Doktorum Funda Doğaroğluydu. Tercih edebilirsiniz, memnun kaldım çokça :cherry_blossom:

Meraba bende kapaklı da oturuyorum ve çerkezköy optimete gidiyorum doktorum da seda bilir esmer bende memnunum doktorumdan

1 Beğeni

Nst yaptırmışmıydınız

Kac haftaliksiniz cinsiyetine ogrenebildinizmi bende optimete gideceğim de cinsiyet ogrenmek ixin guzel ve detayli bakiyormu

Dogum ixin fiyat bilgisi verirmisiniz bide nezaman dogum yaptınız optimette

33 bindi lâkin epidural de yaptirdim ekstra ücrete taabiidi. Fiyatta artis yada indirim varmi bilmiyorum. Toplamda 34 diye hatırlıyorum. 6 Aralıkta doğum yaptım.

31+5 haftalık hamileyim oğlum olucak ben kendi doktorumdan memnunum doktorum gayet güzel detaylı bir şekilde inceliyor bakıyor ilgileniyor ve baya bi hasta da geliyor doktorumun adı seda bilir esmer sadece tek sıkıntısı normalde randevu saatimizin olduğu saatte almıyor biraz bekletiyor veya üst kata hastasına bakmaya gidiyor ama normalde memnunum tek sıkıntısı bu

Tesekkur ederim :pray:

Tesekkur ederim :pray:ilginiz için

1 Beğeni

Rica ederim ne demek, Hayrla, sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alin evladınızı inşâAllah :cherry_blossom:

Tekirdağ şehir hastanesi perinatoloji uzmanı Esra Altan erbilen çok iyi bir doktor çok da detaylı bakıyor herşeyi söylüyor

1 Beğeni

Amin rabbim istiyen kimsenin kucağını Bos bırakmasın​:bouquet::palms_up_together:

1 Beğeni