Detaylı ultrason için önemli soru

Merhabalar. 20 hafta 5 günlüğüm. Detaylı ultrason zamanım geliyor. Devlet hastanesi direkt perinatologtan randevu almamıza izin vermiyor. İlla ki önce normalden alıyorsun, sonra onlar yönlendiriyormuş galiba. Onlar yönlendirince de tekrar randevu kovalamak gerekiyormuş sanırım. Peki sizce detaylı ultrasonu perinatologun yapması ne kadar önemli? Siz ne deneyimlediniz? İkili tarama yaptırdım ve temiz çıktı sonuçlar. 27 yaşındayım. Çok kararsızım. Bir de bilginiz var mı devlette doktor direkt perinatologa randevu mu yazıyor yoksa önce kendi bakıp gerekirse mi yazıyor? Çok acil teşekkürler.

2 li tarama zamanı yeşil alan açıyorlar genelde aslında doktorunun açması lazımdı şimdiye kadar . Sonra randevu bulmaya calisiyosun . en önemli test zaten detaylı ultroson çocuğun bütün organları inceleniyo

devlette kadın doğuma gitmiyor musun zaten? Bence de açmalıydı şu ana kadar. Bende baya araştırdım kadın doğum doktorları genelde 2-3 hafta öncesinden açıyor sistemi. Ama detaylı ultrasonu 23+ya kadar çektirebiliyorsun bildiğim kadarıyla, bu hafta bence mutlaka kadın doğuma gidip alanı açtır canım

Benim doktorum da 10 haftalıkken yeşil alan açmasını istemiştim 18 haftalıkken 20 haftada vardı aldım çektirdim şuan 22 haftadayım

Hangi hastanede çektirdin?