Detaylı ultrason hakkinda

Merhaba bugün doktor kontrolüm vardı , detaylı ultrason için cumartesi gününe randevu aldım ama 3000 TL dediler herkes yaptırıyor mu detaylı ultrason

1 Beğeni

bende yaptirdim 2 defa 3 bin di evet yani yaptirmanda fayda var

Özelde mi sordundun?

fiyat bu sekilde canim özelde bende yaptirdim detayli ultroson cok iyi bebegin her seyini detaylica ogreniyorsun bence herkes yaptirmali canim

İstanbulda oturuyosan eğer çam sakurada da yaptırabilirsin oranında aletleri son sistem coğu özel hastaneden bile iyi canım ben orada yaptırmayı düşünüyorum . Doktorun kabul ediyosa eğer orda yaptır .

Genelde yaptırılıyor

Evet herkes yapıyor da nie özelden yapıyosun ki şehir hastanesinde fln yptr bnce ya bn hayatta o parayı özele vermem :sweat_smile::sweat_smile:

Orda fiyat nedir bilginiz var mi

Devlette de paralı diye biliyorum , fiyat bilginiz var mı

Evet özelde gittiğim hastanede

Bn Bakırköyde 2.800 e ozel klinik buldum doktorum önerdi oraya gidecegm

Ücretsiz diye biliyorum canım ya eğer paralıysada yarı yarıya fark vardır emin ol

Teşekkürler onu bir öğreneyim

1 Beğeni

Hayr Devlet Hastanesi paralı değil bide devlet hastanesi yapmıyomus o cihazmı yokmuş ne bn de ilk çocuk gölcük devlt hstnesine gittm burda ypmyorUz kocaeli şehir hastanesinde yapıyolar bn de orda yptm para da ödemedm ki

Ama bâzı devlet Hastanlrinde yapılıyor mu bilemem tabi hattâ bn de tecrübsiz dim sağlık ocağındki ebem söyledi burda burda var die özele boşuna para verme dedi istersen ona danış deki nerde yptrabilirim

Hayır devlette paralı değil ben randevumu aldim bekliyorum

Merhaba nereye aldınız acaba detaylı ultrason için

1 Beğeni

Gittiğim hastaneden devam edicem bu cumartesi randevum var

Abkara Atatürk sanatoryum hastanesi k blok