Detaylı ultrason devlet hastanesi

İyi geceler kızlar İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesi varmı bildiğiniz detaylı ultrason için…

2 Beğeni

Canım merhaba, ben istanbul anadolu yakasında zeynep kamilde yapılıyor diye biliyorum. Bir de avrupa yakasında çapa da vardı sanırım.

182’ yi arayıp sorabilirsin ama mesela zeynep kamil için detaylı ultrason 20-24 hafta diye randevuyu 182’ ye arayıp sorman gerek.

Ben almıştım, ama orada yaptırmadım.

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor ama Dr. Atilla bey var ona al bayan Dr var o Bahçelievler bölümünde ama hiç iyi değil ben ona gittim onun yüzünden detaylı ultrason cihazı bozuldu vs diye beni geçiştirdi Cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi yapıyor Birde özel cerrah paşa tıp fakültesi hastaneside yapıyor o ücretli arkadaşim 850 TL diye gitti 450 TL civarında yapmışlar veya çapa tıp fakültesi hastaneside yapiyor saat 9 dan donra kendi sayfasından randevu açılıyor oradan alabilirsiniz

@istanbul-anneleri grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz :two_hearts: arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza :hugs:

1 Beğeni

Teşekkür ederim ikinizede kızlar bende 19 haftalik hamileyim rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben yeniyim çok bilmiyorum yanitlamayi falan o yüzden yeni gordum msjlarida teşekkür ederim :blush::blush::blush:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :blush: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Merhaba @Reyhan05 hoşgeldiniz :bouquet::partying_face:

1 Beğeni

Amin canım, seninde inşallah. Aldın mı randevu?

Teşekkür ederim hoşbuldum :blush::blush:gittiğim hastanede varmış çok şaşırdım doktor 182 den randevu düşür dedi yeşil alana alicam seni dedi halledicem canım şuan tam 20 haftadayim

Aldın mı randevu ?