Detaylı ultrason da burun kemiği küçük cikti

Merhaba bebeginiz saglikla dogdu mu?

Görümcemin bebeğine burun kemiği yok dediler, siz düşünün artık. Çocuk doğdu çok tatlı kibar büçük burunlu bir çocuk. Tarama testi temizse sorun yoktur rahat olun. Bebeğiniz çok güzel olacaktır bu onun habercisi. Dikkat ederseniz çevrede bunu kime diyorlarsa bebekleri yuvarlak yüzlü ufak burunlu çok tatlı olan bebekler oluyor

Benım de 2lı ,3lu testım temız cıkmıstı. Ve detaylı ultrason da ense kalınlı 8mm cıktı ozele gıtık aynısını dedıler bır kac doktorun da onerısı ıle amniyosentez yaptırdım. Ama o gunu unutamam benım ıcın baya zor bır surecti .11twmuzda oldum hala sonuc beklıyom. 15 eylulde cıkacak dedıler. Ben oldum 7 aylık bu kadar gec cıkacagını bılseydım yaptırmazdım. Benım kızıma da down sendromlu vs. Hastalıklar olabılır dedıler. Ben ilk duydugumda cok uzulmustum 1 hafta sonra kendımı topladım ve dedım kı kwnsı kendıme ben Allah’tan saglıklı evlat ıstıyorum ve son dk kadar umudumu kesmıycem hıcbır sey olmamıs gıbı davrancam bebegım etkılenmesın dıye. Oyle de yapıyom. Kım ne dersr desın kucagıma alana kadar onu saglıklı bılecegım cunku buna ınanmak ıstıyorum. Rabbım buyuk bebeklerımze sıfa versın onları saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın​:pray::palms_up_together::revolving_hearts:

1 Beğeni

Mrb evt bebeğim sağlıklı dedikleri gibi biseyde olamdi yani down sendromlu değil elhamdülillah çok şükür Onalr tam 16hafta boyunca psikoloji bırakmadılar bende sırf artık görmek için gidip sezeryan oldum Yoksa sizede mi öyle denildi

Amin amin inşallah :pray: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah :heart:

1 Beğeni

Amın canım ⚘:revolving_hearts::palms_up_together::pray: