Destek lütfenn ve bılgıı

Hanimlar selamin aleykum valla biktiniz benden ama ksuura bakmayin tekrardan ayni konuyu acacagim benim 15 ocak normal olmam gereken adet donemim 14 ocaktan baslayip 18 ocaga kadar lekelenme oldu test yaptim pozitif cikti 18 ocak aksamina sokuldum adet oldum 20 ocakta kan verdim tekrardan 56 oldu doktora gittim iki kati artip dusmezse guzel dedi sonra 22 ocakta 147 oldu hatta hamilelik 2 folikasitte verdi taaa ki 27 ocakta degerim 52 ye dustu kimyasal dediler kadin dogum doktoruna bidaha gitmedim lakin lekelenmem gecmedi adet olur gibi goguslerim vs. Hassasytm olustu ama adet degilde lekelenmem vardi 13 subatta gittim doktor bana neden gelmedin beta degerini 2 gunde bir takip edecegiz icerde bir sıvı var ama bu yumurtlamadan yada dis gebelik mi anlamk icin testlerini ver dedi fakat ilk lab da verki referans degerleri farkli oldugundan iyi anlayalm dedi 15 subatta verdim 73 cikti ne oluyor anlayamadjm pskjolojim bozuldu dgeerim sıfırlanmadi … boyle olan var mi daha olusmams bi kese icin onlar soyle dddi eger dusmezse deger biz ilacla dusurecez dediler o nasil oluyor lutfen yardmci olursanz …

Kimyasal gibi duruyor ama acaba ikiz gebelik vs olabilir mi bir kese düşerken kanama yapıyor ama diğeri durduğu için değer yükseliyor olabilir ya da psikolojik bilmiyorum ilginç bir durum

Oyle sey mi oluyor ki ilk defa duydum

Kendim Malatya’da özel bir klinikte çalışıyordum doktorum artık kliniği Ankara’ya taşıdı bize bikac hasta böyle geldi tüp bebekli yanlış hatırlamıyorsam 11.haftada ikiz olduğunu anlamıştı doktorum herşey olabiliyor yani görmeyip duyulmadığınz kimyasal da şundan dolayı şüphelendim kendimde kimyasal geçirdim geçen sene kanamanın başladığı gün beta bakıldı tekrar değer düşmesi gerekirken artmsti ama kanama devam edince düştü sizin durum biraz daha farklı

Lutfen boyle yasayanlar cevap verebilir mi

Allahim yardimcin olsun sıkma canini doktor saglikli degil ilacla dusucak dediyse saglikli degildir… istersen özel hastaneye git

Bugun ku cikan sonucum 90 … saka gibi arkadaslar ne oluyor Allah icin biri cevap versin ya suana kadar bu degerin 0 olmasi gerekmezmiydi

En son 15 Şubat’ta 73 çıkmış beta bugünkü de 90 sağlıklı bir artış değil 2 günde %60 artması gerekirdi ya yeni yükselen değer kanamayla düşen 0landi bu yeni artan ya da kimyasal gerçekten umutlandırmk istemiyorum sadece şahit olduğum şeyi paylaştım sonradan üzülmenizi istemem

1 Beğeni

Benim zaten en yuksek 22 ocakta 147 olup 27 ocakta 52 ye dustu kanamam devam ettigi icin doktora gittigimde degerimin dusmedigini gorduk oda 56 ydi 13 subat 56 iste 15 subat 73 bugunde 90 yani ne oluyor anlamadm kimyasala ise bu kadar surede sifirlanmasi gerekmez mi

Evet kimyasalın sıfırlanması gerekirdi çünkü hem değer çok yükselmems hemde genelde bir iki haftada mutlaka adetle atılırdı doktorunuz net bişey söylemiyor mu tahlil ultrason vs göremediğimz için net bişey de diyemiyorum tedavi gebeliği mi sizinki bir de şöyle sorayım şuan kaç haftalık sata göre dış gebelik olunca da bu şekilde olabiliyor kesin olarak dış gebelik değil dendi mi öncesinde

Acikcasi ben acil de doktor kontrolumden once degerime baktik eger dedi artmaz da duserse kimyasal gebeliktir dedi ozel de ama ben adet oldu bu surecte ama o gunden bugune lekelenmem bitmedi 27 ocakta degrrim dustu bidaha gitmedim 13 subatta tekra verdim yine 0 a dusmedi yok 3 aylik evliyim ben tedavisi vs yok lekelenmem devam edince devlete gittim orda da 56 cikti her hastanin referansi farkli 2 gun arayla kan verin dusmezse ilacla niz düşürecek dedi alttan muayene etti bi sivi var sol yumurtaliginda kist var 2 adet dddi bu sivinin yumurtlamadn yoksa dis gebelik mi oldugundan mi anlamak icin beta dgeerini 2 gun de bir vermen gerek dedi sasrtici degil mi boyle olan var mi dgeeleri tekrar yaziyim 18 ocak 12 20 ocak 57 22 ocak 147 27 ocak 52 13 subat 56 15 subat 73 17 subat 90 …

Bence en kısa zamanda tekrar randevu alıp muayene olmalisinz doktora da bu yükselişi anlatın inşallah dış gebelik değildir

İnşAllah dua edin pskolojim bzldu … dis gebelik de boyle mi oluyor

Evet zaten kimyasalla arasindaki farklardan biri de bu kimyasal da düşüş olur dış gebelikte düşüş ve yükselme ayriyeten sıvı birikmesi görünür rabbim yardımcınz olsun

Hastaneye gittinz mi merak ettim durumunz iyidir inşallah

Dun gittim biyo kimyasal gebelik dediler igne yaptilar persembe kontrole gidecegim 3 ay boyunca gebelik dusunmeyin dedi sol yumurtalgimda 2 adet cikolata ksiti varmis adette olmadim vucudum sisti artik Metotreksat ignesi yaptilar

Metotreksat iğnesi ektopik gebeliklerin sonlandırılması için kullanılır iğne etkisiyle kanama olur yakinda merak etmeyn kistler içinde ilaç verilmstr ya da kontrol sonrası duruma göre verir doktorunuz araştırılacak vs dedi mi 3 ay bekleyin rahim tekrardan kendini toparlasn gecms olsun inşallah kendiliğinden hallolur çünkü bazı durumlarda iğne sonrası kürtaj olmanıza gerekebiliyor bir süre daha gebelik belirtileri devam eder kanama başlarsa da uzun pihtili ve biraz ağrılı olabilir kişiden kişiye değişiyor tabiki

Benim ama beta degerim 80 falandi cok dusuk persembe kontrolum var insAllah kürtajla bisey olmaz lekelenmem zaten vardi yine var kanama daha baslamadi … cok sagolun ne zaman baslar acaba kanama

Rica ederim aynen değer düşük çabuk sifirlar ama Kişiden kişiye değişir 3-4 güne bilemedn 1 haftaya başlar diye düşünüyorum başka bir problem olmazsa

1 Beğeni