Bugün korunmak için deri altı implantı taktırdım. 3 Sene koruyor İlk önce özel hastanelerde yapılan bir işlem doktor en güvenilir ve en iyi sonuç veren yöntemlerden biri olduğunu söyledi . Tabiki her korunma yönteminde biraz risk vardır ama en az olanı buydu . Yan etkisi olarak adet görememe,az adet görme ya da lekelenme şeklinde görebileceğimi söyledi .İlk önce adet olup olmamayı istiyor musun? dedi olmamakla beraber biraz ateslenme ve ağrı hissedebilirsin zaman zaman dedi . İstenmeyen gebelik olsa aldırmayı düşünmediğimi mecbur bunu düşündüğümü söyledim. Ek olarak sivilcelenme, ödem yapabilir dedi başka yan etkisi yok . Bunu taktıktan sonra 2 hafta prezervatif ile korunmamız gerekmiş daha sonra eşim korunmasada olurmuş. Ürünü eczaneden(siz aliuosunuz) 3237₺ aldık taktırma parası da 3250₺ +muayene parasi 850₺ işlem ameliyathanede 5 dakikada oldu ilk önce ince uçlu iğne ile uyuşturup biraz bekledi daha sonra eczaneden aldirttifi implantı taktı hiç acımıyor gayet basit bir işlemdi. Taktıktan sonra 15 dakika kolumu bastirmami istedi. İmplantın bazen yerinden kayıp vücutta ilerleyebildigini soyledi bu konuda çok dikkstli ol ve her gün kontrol et taktiğin yerden baska bir yerde hissedersen hemen gel dedi . Zamanla etkilerini yan etkilerini gördükçe günceller im fikir olması açısından süreci anlatmak istedim
En az kullandiginiz koldan taktirmanizi tavsiye ederim resimde gorundugu gibi ayni yere takiliyor 1 tik asagida kaliyor dokundugunuzda hissediyorsunuz