Şanlıurfa’da sel olmuş. Depremin ardından şimdide sel afeti. Allah’ım sen yardım et.
9 ölü ve kayıp varmış. Bir sürü olumsuzluklar var. Çok zor.
Allah sonumuzu hayır etsin çok zor zamanlardan geçiyor herkes
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Malatyada oturan varmı? Deprem olmuş 2 defa Allah yardımcınız olsun
Rabbim yeryüzüne sükunet versin inşallah çok üzücü
Görümcemin kayınpederigil oturuyor orda. Çok aşırı sallanmış. İlki 5.6, ikincisi 4.7 büyüklüğünde olmuş. Hatay’da da yakın zamanda daha büyüğü tekrar bekleniyor. Deprem uzmanları 8 büyüklüğünde tekrar olacak diyorlar. Allah yardımcımız olsun
@NURAN Hii Allah korusun olmasın inşAllah
Amin kuzum amin
Hava yağışlı olduğu an gece uyuyamıyorum, Şubat depremi de yağmurlu günde olmuştu ya
Biz de İstanbullular olarak sürekli diken üstündeyiz bir deprem olursa çok insan zarar görecek çünkü aşırı eski binalar
Evet, İstanbul için de büyük bir deprem bekleniyor. Türkiye sallanıyor dedikleri doğru gerçekten. Sürekli bir il sırayla sallanıyor
Deprem çantalarınızı her an hazır tutun havalar soğuk çocuklarınız varsa onlar için de kalın şeyler koyun biz iki kişi olduğumuz için sırt çantası kadar ayarladım yiyecek su kıyafet koydum ilk yardım malzemeleri filan hangi odaya gitsem yanımda taşıyorum gece yatarken yatağın dibine koyuyorum tedbir kuldan takdir Allah U Teala dan
Bizde hissettim bu sallantıyı bizi de korkuttu çok şükür bi şey olmadı
Hazırlamaz olur muyum hiç. O anı yaşadığımız için o kadar çok ihtiyaç oluyor ki
İnşallah yaşamayız ama tedbir almak lazım
Çok şükür
Rabbim esirgiyo vallahi sallandık yoksa iyi
Bizde sallandik bayağı . Eşim evde olmasa korkudan soğukta aşağı inecektim. Evden çatır çatır sesler geliyordu eşyalar sallandı Şubat ayına geri döndüm resmen çok korktum. Geçmiş olsun depremi görüp yaşayanlara
Çok geçmiş olsun ben de tokattayken depremi yaşadım ve kapılar sıkışmıştı kaçamadık sallanmıştı bina bayaa
Teşekkürler deprem ülkesiyiz kendini malesef hiç unutturmayacak. Rabbim sevdiklerimizi bizleri mahsumlari korusun