Kizlar merhaba ben 22 haftalik hamileyim 22 haftamida basa vurdum vee 2,3 gun oncee deprem oldu azerbaycanliyim oyle bir korktumki pabik atak gecirdm sabaha kadar kendime zar zor geldi... neyse dunden bu yana boynumun arkasi kulaklarimin arkasi fena çatliyor.. tansiyon yukseldiginde yada dusdugunde cogu zaman boyun arkasi kulak arkasi kafa agrir tansiyonumu olcdurdm yukarsi 110/ 70 asagisi ama cok kalkmamş benim normal tamsiyonum 100/60 bilmiyorum yaa acaba tansiyonmu yoksa ne az oncede olcdum benim tamsiyon aletim bilmiyorum dogru yoksa yalnis olcuyor 96/61 gosterdi ama kafam.bir catliyor+ calp carpuntimda oldu ben az once sabah yani limon yedim agri kesdi yemek yedikden sonra yine basladi.. kalbimde gum gum herzamanki gibii carpintida artiyor
Kizlar merhaba ben 22 haftalik hamileyim 22 haftamida basa vurdum vee 2,3 gun oncee deprem oldu azerbaycanliyim oyle bir korktumki pabik atak gecirdm sabaha kadar kendime zar zor geldi… neyse dunden bu yana boynumun arkasi kulaklarimin arkasi fena çatliyor… tansiyon yukseldiginde yada dusdugunde cogu zaman boyun arkasi kulak arkasi kafa agrir tansiyonumu olcdurdm yukarsi 110/ 70 asagisi ama cok kalkmamş benim normal tamsiyonum 100/60 bilmiyorum yaa acaba tansiyonmu yoksa ne az oncede olcdum benim tamsiyon aletim bilmiyorum dogru yoksa yalnis olcuyor 96/61 gosterdi ama kafam.bir catliyor+ calp carpuntimda oldu ben az once sabah yani limon yedim agri kesdi yemek yedikden sonra yine basladi… kalbimde her zamanki gibi gum gum atiyor
Doktora gittim tansiyonun normal dedi yanii benn 100/60 alıstigim icin 10 kalkmiş dedi kalbin fena carpiyor dedi yarin kalp doktoruna gidcem kalb carpintisi zaten hamilelikte normal ama cookk stresse girib korktum qaliba ondan oldu
Gittim.zaten bana her şey normal dedi ben 100/60 alistigim icin cok az 10 kalkmis dedi bana kalbin fena carpiyor dedii yarinda kalp.doktoruna gidcem ama kafamin agrisi kesmiyorki kalbim rahatlasn
Tansiyonun normal.10 aşağı/yukarı olması etkilemez.Kalp çarpıntısına göre “valeriyan ekrtakt” kullan doktorum banada çarpıntın olursa kullan söyledi.Yani herkes kullana bilir için rahat etsin.Psikolojik olarak etkilenmişsin sadece.