Hastane cantam için 1 paket depend almıştım. Bugün de eczanede canped varmış hem de daha uygundu fiyatı. 1 paket de canped aldım. Ikisi arasinda fark var mi?
Ben depend kullandım çok rahattım canım diğerini bilmiyorum ve sezeryanla oldum 1 paketi yetti ama zaten sezeryanla onu kullanmama izin vermediler terletir ve mikrop yapar bu dediler sezeryandan sonra külot ve orkid kullanmamı söylediler fikir olsun dedım dikiş yerine değmeyecek birşey olsun diyeymiş
Canpedni hangi modeli olduğu önemli. Bir modeli çok kalın diğeri ince. İnce olanla renkleri farklı. Ben doku olarak dependi renk olarak canpedi beğenmiştim.
Ben markasını bile bilmediğim mesane için kullanılan kilot bez kullandım
Canped aldım ben, kanamam çoktu 3 paket bitirdim memnundum çok rahattı
İnce yaziyor üstünde ama sizdirma yapmaz inşallah
Deepend 1 paket aldım 9 lu. 1 paket yeterli mi acaba. Çok mu yoğun kanama oluyor orkidin gece olanlarından da alsam mı
İkisi de aynı canım, iyi yapmışsın
Orkid de alayım ne olur ne olmaz sezeryan olursa dikiş yerleri kapanmamasi gerekiyormus
İşimi sağlama alayım diyorsun
Öyle vallahi neyle karşılaşacağımı bilmiyorum gidiyorum yavaştan bir bilinmeze herşeye hazırlıklı olmak lazım
bakıyorum takip ediyorum ne hamilelik ne dogum hiçbiri birbirine benzemiyor her doğum her gebelik kendince biricik tek kendine özgü
Evet canım bende sezaryen oldum ilk 3 gün depend kullandım aşırı rahattı sonrasında doktorum kullanma kapanmasın dedi normal ped kullanmaya başladım Bence ilk zamanlar depend kullan ped kullanmak zor olabiliyor özellikle ilk gün çünkü hareketin kısıtlı depend de taşma ihtimali falan çok çok düşük
Çok kanama oluyormu taşacak kadar. Bazı kadınlarda adet kadar oluyormuş. Bende ne olacak bilmediğimden hazırlıklı olayım dedim
2 gün adet kanaması gibi oldu sonra azaldı. Ben de sezaryen oldum ama 1 ay depend kullandım. Çünkü külotlarım kısa olduğu için dikişlerin olduğu yere geliyordu giyinemedim.
O zaman yüksek bel esnek külot almak lazım
Ben sezaryen oldum, hastane çantama depend koymadım e bebekteki lohusa pedini aldım. İlk gece hasta bezi taktılar hastane verdi. İkinci gun lohusa pedine geçtim.(kullanımı rahat) Üçüncü gun taburcu oldum zaten. Lohusa pedi bana yetti kanamam aşırı olmadı. Eve geldikten sonra da adetin 3-4 gunleri gibi geldi gun gectikte azaldı. Ameliyatımın dördüncü gününde 2.numaralı normal pede geçiş yaptım.
Kullananların çoğu depend diyordu bende depend aldım xl
Ben herhangı bır hasta bezı aldım . Bana onerılen kilotlu olan bezleri kullanmak daha zormus . Dk bası cıkartman gerekıyor .ben boydan gecelık almadım pıjama takımı aldım . O yuzden kılot bezı tercıh etmedım. Herhangı bır hasta bezı aldım .