Valla ben önce bundan aldım ama markası bu değil o da kilot bez bian dusundum ya bana olmazsa.diye sonuçta illa kilo aldım gittim normal hasta bezi de aldım
Kesinlikle deepend canped de vardı evde ven deependle cok rahat ettim
Valla canım külot bez normal doğum için iyi ama sezeryan da doktor tavsiye etmiyor dikişlere oturduğu için ayrıca dikişlerle giymesi çok zor doğum sonrası da muayene sırasında çıkarmak işkence gibi olur ki 3 , 4 kez muayene yapıyorlar onun için ben hasta bezi attım çantaya 2 , 3 güne kanama azalıyormuş o süre de eve geçersin normal ped yada bebek bezi de kullana bilirsin yanlardaki lastiklerini kesip geniş olduğu için daha rahat edersin ped yerine
Bende depend aldım ilk defa kullanacam iki doğumumda Sezaryen oldu ama normal hasta bezikullandim.
Bedenleri var kilona göre alabilirsin
Ben depend bulamadım bundan buldum almadan önce sormak istedim
İlk günler bunlar rahat olmaz mı kilot gibi zaten 1 paket alacam
Valla canım 10 gün önce doğum yapan bi yakınım var oda depend almış doğumdan sonra giymiş doğumu sezeryan doktor muayene için geldiğinde ona da demiş bunu çıkar normal hasta bezi kullan dikişlerini sıktığı için canını çok yakar ayrıca dikişlerin için iyi değil demiş eşi gitti hasta bezi aldı onu kullandı hastaneden çıkana kadar sen bilirsin ikisini de al yanına istersen hangisi ile rahat edersen onu kullanırsın
Teşekkür ederim
Yukarıda da dediğim gibi canım normal doğum da sıkıntı olmuyor ama doğumun sezeryan ise yanında normal hasta bezi de bulundurmanı tavsiye ederim dikişlere baskı yaptığı için canı çok yakıyor ayrıca dikişler ile eğilmek giymek çok zor oluyor doğum sonrası içeride kan birikmesin diye yaptıkları 3 ,4 kez alttan muayene sırasında çıkar tekrar giy seni çok zorlar
Şimdi denemeden nasıl olcak ben xl aldım ne olur ne olmaz diğerinden aldım
Ben L almayı düşünüyorum kaç kilosun
78 kilodayim
Ben şuan 73 74 falanım M olur ama L alacam
Bence büyük olsun da küçük olmasın bende xl.aldim.e bazıları normal hasta bezi dedi o da lazım olur diye e bebekten aldiydim normal hasta bezini ikisi de bulunsun dedim