Depend boykot

Selam kızlar depend in boykot olduğunu öğrendim :frowning: alternatif ne kullanabilirim acaba ?

Boykot olduğunu nereden öğrendiniz? Hangi firma satıyor biliyor musunuz

1 Beğeni

Ben Ebebekin markasını aldım şuan aklımda değil ama bakabilirsin lohusa pedi ama bez gibi değil. Sanırım bir de Canpedin görmüştüm depend gibi olanı

1 Beğeni

Fiskomar marketlerde farklı markaların da var oraya bakabilirsiniz

1 Beğeni

Bana kalirsa hiç ihtiyaciniz olmayabilir. Hastaneye onden sorma şansınız varsa sorun ilk gun icin hasta bezi veriyorlar ertesi gun normal pede geçiyorsunuz. Benim dogumumda bu şekilde oldu. Dependin boykot oldugunu farkedince Kargo’dan geri çevirmiştim. Filistinde bebekler katledilirken en küçük destegi bile vermek istemez bir anne adayı. Alternatif olarak da hayat kimyanın evony markası var, bir de sevinçler sağlık ürünlerinin giggles markasını buldum. Ama ben satin almadım tabi kullanim olarak bilgim yok

4 Beğeni

Ay inanmıyorum ya. İki hafta önce almıştım oysaki :pleading_face:

Ben depend yerine canped aldim aynisi zaten tahtakalede vs bircok markette var dependten daha uygun ayrica

1 Beğeni

Attığınız ekran görüntüsünde açıkça boykot nedeni yazıyor zaten. Anlamak isteyen vicdanen rahatsız olanlar almaz zaten. En ufak bir şüphe varsa zaten ondan uzaklaşmak en iyisi. Şahsen elimden geldiğince İsrail ürünlerini, İsrail’e destek veren ülkelerin ürünlerini almamaya dikkat ediyorum ve edicem. Herkesin kendi vicdanı kendi kararı kendi hesabı. Teşekkürler açıklayıcı fotoğraf için :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Aşağıda Fadik hanımefendinin attığı fotoğrafa bakabilirsiniz. Orada detaylı ve açıklayıcı şekilde boykot nedeni yazıyor :slight_smile: Ve zaten boykota dikkat eden biriyseniz eğer internette boykot siteleri var (boykotco, markaboykot vs…) hepsinde depend in boykot olduğu yazıyor.

Malesef canped canbebe de boykot , en cok buna şaşırdım :woman_shrugging:

1 Beğeni

Allah allah ismi Türk diye arastirmadim bile ben :joy:boykot olmayan urunmu kaldi zaten

Malesef öyle bir zamandayız Türk diye güveniyoruz ama işin aslı başka çıkıyor. Ki zaten bizim vatandaşlarımızdan da İsrail i destekleyen fazlasıyla var o yüzden bu Türk malı demeden araştırmak en iyisi :slight_smile:

Molped Türk malı ama onun hasta bezi ya da lohusa pedi var mi hiç duymadım görmedim :woman_shrugging:t4::smiling_face_with_tear:

Buna gerek yok hanfendi çünkü 12 senemi market sektörüne verdim hangi ürün kimin malı kim tedarik ediyor biliyorum ki eşim hala bu işin içinde, size şöyle söyleyeyim internette yazılan herşeye inanmayın çünkü zamanla ülkelerle işbirliği o kadar iç içe girdi ki direk bu boykot ürünü diyebileceğimiz çok az marka var, örnek vermem gerekirse signal diş fırçası boykot ürünü ama yüz de yüz yerli firma olan difaş üretiyor

1 Beğeni

Ben bu boykoy muhabbeti ne sinir oluyorum arkadaşım o zaman o elindeki telefonu da kullanms çünkü amerika malı amerika da onların en büyük destekçisi yani saçma değilmi 250 liralık şeyi boykot et ama 10 bin tl lik telefon kullan

3 Beğeni

Önceden alınan ile şimdi bile bile alınan arasındaki farkı da anlamamız lazım. Neyse bu platform bu konuyla ilgili değil. Ben sadece duyarlı kişilerden alternatif istedim. Diğerlerinin herhangi bir şey yazmasına gerek yok. Teşekkürler.

1 Beğeni

Canped yetişkin külot bezi var onun dışında evony’nin külot bezi var bunlardan birini tercih edebilirsin trendyol’dan baktığında zaten farklı markalardan da bulabilirsin

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben de araştırmaya başladım yavaştan :blossom:

1 Beğeni

Nrreye ne yazacağımı size soracak değilim, bugün telefonunuz bozulduğu zaman alacağınız yeni bir telefon yine Amerika malı olacak çok merak ediyorum o vakit ne yapacaksınız , güvercin yetiştirmeye şimdiden başlayın o zaman çünkü amerikanın içinde olmadığı hiçbir teknolojik alet yok , televizyon telefon bu müptelası olunan robot süpürgeler tabletler e bebekte ki çoğu ürün vs .

2 Beğeni

Söyliceğim çok şey var yazıp yazıp sildim ama neyse ben kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Bu konuyu açtığım zaman sadece öneri istedim gelip benimle tartışın demedim. Kimsenin vicdanını da sorgulamadım herkesin kendi kararı demekle sorgulamak aynı şey değil ayrıca. Ben kendimden mesulüm.

1 Beğeni