Kızlar mağlum havalar çok sıcak hamilelikte de ter bezleri daha yoğun çalışıyor aranızda roll on kullanan var mı hamilelikte bir zararı var mı roll on kullanımın
Vla bn cok terleyen bir insanim mecburen kullanıyorum zararlimi hic bir fikrim yok ama bnce sorun degildir
Canim ben bebek kolanyasi kullaniyorum.
Bende kullanıyorum ama kalıcı bir etki yapmıyor sürekli tazelemek istiyor
Kac haftalık hamilesiniz
Ben hamilelikte rolon deodorant parfüm kullandım asıl bebek doğduktan sonra neredeyse ilk 1 sene sadece rolon kullandım bebek kokudan etkilenmesin tıkanmasın diye
O zaman roll on kullanabiliriz yani bir sorun olmaz
Ben hamileliğimin başından beri roll on da parfüm de kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım
Hangi marka kullanıyorsunuz ben Garnierin aldım alkolsüz
New well kullanıyorum hem koltuk altı kararmasını da önlüyor
Rossmanda ısananın koltuk altı roll onu var ama katı roll on elinizle sürüyorsunhz çok iyi kokusu aşırı yokk ve tertemiz içeriği bir şans verin isterseniz
İçeriği nasıl
Teşekkür ederim canım
22 haftalik
Evet ama aliminyum içeriyor oda zararlı. Garnierin kinde alkol parapen ve aliminyum yok
Garnier kullanıyorum alkol parapen ve en önemlisi Aliminyum içermiyor 2. Kez göğüs ameliyatı geçirdim doktorum aliminyum içermeyen kullanmamı önermişti lenf bezlerime sıkıntı olmasın diye
Geçmiş olsun. Elimdeki bitmek üzere bittikten sonra Garnier alırım bende. Teşekkür ederim
Evet öyle ne yazik ki
Evet Garnierin hangisini kullanıyorsunuz fotoğraf atar mısınız acaba bende ki mi merak ettim