Deodorant - roll on kullanmak

Kızlar mağlum havalar çok sıcak hamilelikte de ter bezleri daha yoğun çalışıyor aranızda roll on kullanan var mı hamilelikte bir zararı var mı roll on kullanımın

1 Beğeni

Vla bn cok terleyen bir insanim mecburen kullanıyorum zararlimi hic bir fikrim yok ama bnce sorun degildir

1 Beğeni

Canim ben bebek kolanyasi kullaniyorum.

1 Beğeni

Bende kullanıyorum ama kalıcı bir etki yapmıyor sürekli tazelemek istiyor

1 Beğeni

Kac haftalık hamilesiniz

Ben hamilelikte rolon deodorant parfüm kullandım asıl bebek doğduktan sonra neredeyse ilk 1 sene sadece rolon kullandım bebek kokudan etkilenmesin tıkanmasın diye

1 Beğeni

O zaman roll on kullanabiliriz yani bir sorun olmaz

Ben hamileliğimin başından beri roll on da parfüm de kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım

1 Beğeni

Hangi marka kullanıyorsunuz ben Garnierin aldım alkolsüz

New well kullanıyorum hem koltuk altı kararmasını da önlüyor

1 Beğeni

Rossmanda ısananın koltuk altı roll onu var ama katı roll on elinizle sürüyorsunhz çok iyi kokusu aşırı yokk ve tertemiz içeriği bir şans verin isterseniz

2 Beğeni

İçeriği nasıl

İçeriği bu şekilde canım. Alkol ve paraben yok.

Teşekkür ederim canım

1 Beğeni

22 haftalik

Evet ama aliminyum içeriyor oda zararlı. Garnierin kinde alkol parapen ve aliminyum yok

1 Beğeni

Garnier kullanıyorum alkol parapen ve en önemlisi Aliminyum içermiyor 2. Kez göğüs ameliyatı geçirdim doktorum aliminyum içermeyen kullanmamı önermişti lenf bezlerime sıkıntı olmasın diye

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Elimdeki bitmek üzere bittikten sonra Garnier alırım bende. Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Evet öyle ne yazik ki

1 Beğeni

Evet Garnierin hangisini kullanıyorsunuz fotoğraf atar mısınız acaba bende ki mi merak ettim