Demir için iğne ve serum kullanan hamişler var mı?

Selam anneler nasıl gidiyor ben bugün doktora gittim ve tahillerim düşük demir için iğne kan için de serum verdi sizlerde oldu hiç

1 Beğeni

Sana yardımcı olmak isterdim ancak ben daha yolun başındayım ancak 7+2 olmama rağmen hiçbir tahlilim düşük gelmedi sadece tiroid bir tık fazla çıktı ona da bakilacakmiş Rabbim yardımcın olsun Şafi ismi hürmetine şifa bekleyen tüm kardeşlerimize şifa versin eminim yaşayan veyahut bilgisi olanlar yardımcı olacaklardır selametle…:raising_hand_woman:t2::blush::heart:

3 Beğeni

Demir eksikliği sık görülen bir hamilelik belirtisidir. Takviye gerekmesi gayet doğal. İçinde başka bir insan daha oluşuyor ve onun kanını sen sağlıyorsun. Bu yüzden her zamankinden daha fazla demire ihtiyacın var. Daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

3 Beğeni

Merhaba bende demir eksikliği vardı daha geçen hafta serum verdi bana iki tane mi çok düşük doğuma çok az bir süre kalmıştı daha önce ferrum fort içiyordum cam şişede hiç bi işe yaramamış ama serumu taktırdığımdan beri çok iyi hissediyorum önceden hep bi halsizlik hep uyku hali yorgunluk vardı üzerimde çok şükür düzeldi

2 Beğeni

Demir ilacı kullandım

2 Beğeni

Merhabalar bende kullanıyorum ferrum Dr 3 hafta serum verdi dün ilk kulandim benimde değerldrim çok düşük çıktı inşallah düzelir

1 Beğeni