Dedikodu time

Karsilik veremiyorum patliyorum

Valla bacım bizim çocuğumuz istediğimiz ismi koyarız o taşıyacak o doğuracak o bakacak isim de onun hakkı falan dedi kayınvalidem de siz ne koyarsanız koyun ben sizin koyduğunuz isimle çağırmam dedi eşim de istediğin şekilde çağır yeter ki bize karışma dedi?

1 Beğeni

Bi de sen gel bana sor nasıl rahatım şuan anlatamam?

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tabi ki öyle canım

1 Beğeni

Bana da söyledi oğlum bana karşı gelmezdi sen ona muska yapmış oğlumun ağzını bağlamışsın dedi bende aa öyle mi ya çok iyi yapmışım dedim?:grinning_face_with_smiling_eyes::person_facepalming:t2: tövbe tövbe ya

Ustune bide laflari yetmiyir hakli cikmak icin her you deniyorlar suan kinadigi basinaa gwliyir ama

Evet ya nefret ediyorum böyle insanlardan​:person_facepalming:t2:

Valla bana da öyle yapıyorlardı çevrem. Sanki erkek olunca beni saraylarda yaşatacak :joy: Cahillik işte boş ver takılma, he de geç her şeye.

Valla umurumda değil cahile laf anlatmak kadar zor bişey yok bunu anladım o yüzden hiç umursamıyorum onlara da söyledim cahilsiniz o yüzden ne desem de boş kendimi sizin seviyenize indiremem dedim?

En iyisini yapmis eşiniz nufusta sizin istediğiniz isim olacak ne isterse soylesin o kaynananız da geçerli olan nüfus da kimlikte olandır

Aynen öyle canım

1 Beğeni