Dayanamıyorum artıkkk!

Hamilelıgımın 30. Haftasındayım el bileklerım çok agrıyooo hiç bırsey tutamıyorum , sürahıden su bile dolduramıyorum . Çok kötü ağrı sancı içindeyım . Bu durum normal mi el bileklerı gebelıkte ağrır mı daha önce bu durumu yaşayanı hiç duymadım ben . Var mı bu konuda bilgısı olan :pensive:

Yaşadığın bu ağrının nedeni karpal tünel sendromu olabilir.

Ben ilk gebeliğimde yaşadım .Çok zor haklısın.Bileklerim yemek karıştırırken bile ağrıyordu .Parmaklarım uyuşuyordu inanılmaz şekilde .Tırnaklarımı keserken hissetmiyordum o derece .Doğum olur olmaz geçti hepsi .Şuan 23.haftadayım malesef tekrar başladı uyuşmalar ve ağrılar

1 Beğeni

Merhaba, bu kadar şiddetli olmasa da benim de el , ayak bileklerim ve parmaklarim çok ağrıyor ve uyuşuyordu. 27 haftalık hamileyim. Doktoruma durumu söyledim. Kalsiyum eksikliğinden olduğunu, süt ve süt ürünleri tüketimini biraz daha arttirmami, günde mutlaka 1 şişe maden suyu ( hamilelikte bunu içmekte hep zorlandım) icmemi önerdi. Yaklaşık 3-4 gündür uyguladım biraz rahatladigimi hissettim. Sizin de durum aynı midir bilemem ama mutlaka doktorunuza danışmanınızı öneririm.

35.haftadayim benimde aynı ellerim kollarım ağrıyor doğumdan sonra geçer

Bende 28 +4 dum erken dogum şüphesiyle 10 gundur yatiyorum ve 3 gundur bileklerimdeki sizidan agridan dolayi resmen agliyor dum 3 gun ur magnezyum başlattılar içiyorum biraz hafifledi sukur arada soguk kompleks bide kolonyalı masaj yapıyorum ama agriis cok coknkotu size de gecmis olsun

Hepınize geçmiş olsun hanımlar . Magnezyum gebelıgımın başından beri kullanıyorum , süt desen onu da içiyorum süt yoğurt peynir hepsını tuketıyorum . Şuan mesaj yazarken bile ellerim ve parmaklarım bıleklerım çok agrıyo o derece düşünün .ayaklarımdan ayak bileklerimden hiç bahsetmiyorum bıle balon gıbı şişmiş . Son kontrolümde doktoruma soylemıstım bu durumu hamilelıgın bır parçası ödemlerden dolayı ağrıların demıstı . Tuzu azalt , buz kompres uygula , ayaklarını tuzlu soğuk suda beklet vs… dedı . Hepsını yapıyorum ama hıc bır faydası yok . Arkadaşın da dedıgı gıbı artık ağlıyorum ağrıdan