Hamilelıgımın 30. Haftasındayım el bileklerım çok agrıyooo hiç bırsey tutamıyorum , sürahıden su bile dolduramıyorum . Çok kötü ağrı sancı içindeyım . Bu durum normal mi el bileklerı gebelıkte ağrır mı daha önce bu durumu yaşayanı hiç duymadım ben . Var mı bu konuda bilgısı olan
Yaşadığın bu ağrının nedeni karpal tünel sendromu olabilir.
Ben ilk gebeliğimde yaşadım .Çok zor haklısın.Bileklerim yemek karıştırırken bile ağrıyordu .Parmaklarım uyuşuyordu inanılmaz şekilde .Tırnaklarımı keserken hissetmiyordum o derece .Doğum olur olmaz geçti hepsi .Şuan 23.haftadayım malesef tekrar başladı uyuşmalar ve ağrılar
Merhaba, bu kadar şiddetli olmasa da benim de el , ayak bileklerim ve parmaklarim çok ağrıyor ve uyuşuyordu. 27 haftalık hamileyim. Doktoruma durumu söyledim. Kalsiyum eksikliğinden olduğunu, süt ve süt ürünleri tüketimini biraz daha arttirmami, günde mutlaka 1 şişe maden suyu ( hamilelikte bunu içmekte hep zorlandım) icmemi önerdi. Yaklaşık 3-4 gündür uyguladım biraz rahatladigimi hissettim. Sizin de durum aynı midir bilemem ama mutlaka doktorunuza danışmanınızı öneririm.
35.haftadayim benimde aynı ellerim kollarım ağrıyor doğumdan sonra geçer
Bende 28 +4 dum erken dogum şüphesiyle 10 gundur yatiyorum ve 3 gundur bileklerimdeki sizidan agridan dolayi resmen agliyor dum 3 gun ur magnezyum başlattılar içiyorum biraz hafifledi sukur arada soguk kompleks bide kolonyalı masaj yapıyorum ama agriis cok coknkotu size de gecmis olsun
Hepınize geçmiş olsun hanımlar . Magnezyum gebelıgımın başından beri kullanıyorum , süt desen onu da içiyorum süt yoğurt peynir hepsını tuketıyorum . Şuan mesaj yazarken bile ellerim ve parmaklarım bıleklerım çok agrıyo o derece düşünün .ayaklarımdan ayak bileklerimden hiç bahsetmiyorum bıle balon gıbı şişmiş . Son kontrolümde doktoruma soylemıstım bu durumu hamilelıgın bır parçası ödemlerden dolayı ağrıların demıstı . Tuzu azalt , buz kompres uygula , ayaklarını tuzlu soğuk suda beklet vs… dedı . Hepsını yapıyorum ama hıc bır faydası yok . Arkadaşın da dedıgı gıbı artık ağlıyorum ağrıdan