Dayanamiyorum artık canım çok acıyor

Ellerim balon gibi şişti sürekli uyuşuyor o kadar çok ağrıyorki kolum ve ellerim acıdan kıvranıyor um ne yapicam daha 35 haftalık yeni oldum bir ilacı fln vwtmi

2 Beğeni

Geçmiş olsun bol bol su tüketin ve kısa yürüyüşler elimizi ayağınızı şişme varsa 15 dakika ılık suda bekletin onun dışında başka çözümü yok​:disappointed_face:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun.

Bende de 39+1.

Depressiv durumdayım. Sabrım tükenmiş.

Doktorla konuşursan iyi olur.

1 Beğeni

Benimde ellerim ayaklarım çok şiş ellerim uyuşuk şişe kapagı bile açamıyorum ve ödemi atmak için su için diyolar ama ben hergün günde 5 litre su bitiriyorum çok susadıgım için ama nafile ayaklarım ellerim davul gibi gören herkez acıyo beni gören ebeler senin tansiyonun mu var diye soruyolar ama yok sürekli ölcülüyo ben evdede ölcüyorum gayet normal sende devamlı ölç aksatma evde tansiyon aletin varsa en azından 2 günde bir ölç doktorunada danış bu konuyu benim ayaklarıma en iyi gelen şey yatarken ayaklarımın altına yastık koyup ayaklarımın dik durması ebelerde bana hep bunu önerdi

Hiç tansiyon ölçmedim daha ama gün içinde çok iyi enerjim varken birden.bir halsizlik bayilma hissi gibi el titremesi oluyor yatıp uzanıyor um.hemen bol bol su içip meyve yiyorum öyle olunca düzeliyor bir saat içinde acaba bu tansiyondanmi alakalı

Her Hastaneye gittiginizde size tansiyon ölçümü yapmıyolarmı benim ölçüyolar hep evdede ayrı ölçmemi istediler gebelikte tansiyon çok önemli elde ayakta şişlik oldugunda ilk tansiyon soruyolar tabiki illa tansiyonunuz vardır diye degilde ama el ayak şişliginde ilk tansiyondan şüpheleniyolar ve 35 haftalık olmuşsun son haftalar heleki tansiyon ölçmek çok önemli lütfen sen üstüne düş çünki çogu insan artık meslegini hakkıyla yapmıyo streste yapma

1 Beğeni

Yarın gidicem hastaneye yakın da degilki oturdum yere her dk sürekli gidim

Sen her hastane kontrolüne gittiginde ölçmeleri bile yeterli mesela benim gittigim hastanede doktora girmeden önce ebe odasına gidip hem tansiyonum ölcülüyo hem kilom tartılıyo ve bunu her gittigimde yapıyolar şuan benim kontrolüm 2 günde bir yinede hep ölçüyolar sonra doktora gönderiyolar

1 Beğeni