Merhaba hanımlar, gebelikte d vitamini olarak ne kullandınız yada ne kullanıyorsunuz? Devletin ödediğini yazmış doktor ama kullanmak istemiyorum onu.
Coledan kullanıyorum, hamile olmadığım zaman da d vitaminim düşük çıktığında bundan kullanmıştım
Bende coledan kullanıyorum. Benim de hamilelikten önce d vitaminim düşüktü o zaman da kullanıyorumdum ama o zaman hap şeklinde şuan damla olarak yazdı
Ocean d3 k2 kullanıyorum. Zeytin yağlı olmasına ve K vitaminiyle birlikte olmasına dikkat ettim.
Aslında bende bundan aldım ama doktor kullanmamı istemedi nedense acaba içinde k2 olduğundan mı bilemedim. Emzirirken bunu kullanırsın dedi. Elimde var şuan ama kullanamıyorum.
Herhangi siradan d3 kullanilabilir markanin hic onemi yok bu ilacta sadece dozun onemi var damla sayisina dikkat et hamilelikte cok az damla almamiz lazim fazlasi bebise zarar cunku
Bilmiyorum ben de doktora sorduğumda daha iyi olur devam edebilirsin dedi ama günde sadece 1 damla kullanıyorum
Bende tek damla kullanıyorum sabah akşam
Teşekkürler, bende tek damla olarak kullanayım o zaman bunu.
Coledan damla kullanıyorum
Doktorun yazdığını kullanıyorum ben hap şeklinde
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ocean d3 k2 kullanıyorum, her 10 kiloya bir damla olacak şekilde mesela şu an 80 kiloyum 8 damla alıyorum günlük olarak, geçen ölçtürdüm d vitaminim 60 çıktı doktorum çok iyi devam et dedi. Bu koruma dozu oluyor eğer çok düşükse doktorunuza sorun. Yükseltir.
Kaç haftalıksınız şuan peki?
Ben şuan 16+5 haftadayım