D vitamini ve kan sulandırıcı

Şuan 20. Haftamdayim bu zamana kadar ilk önce folik asit kullandım .Sonra D vitamini ve kan sulandırıcı. 20. Haftada farklı vitamin verilen oldu mu doktorum hicbirseyi söylemedi

1 Beğeni

D vit,B6 vit kullanıyorum şu an.Kan sulandırıcı siz neye söylüyorsunuz? İğnemi göbeğe vurulan yanlış bilmiyorsam? Oysa eğer her gün göbeğime vuruyorum kan iğnesi.

1 Beğeni

Yok hap benimki

1 Beğeni

16.Haftaya kadar folik asit
16.Haftadan sonra d vitamini, demir ilacı ve pregnom (içinde omega3, probiyotik, folik asit, vitamin d3 ve b12 takviyesi var)
34.Haftada d vitaminini ve pregnomu kestik.
Şuan sadece demir ve kan sulandırıcı kullanıyorum

Normalde bu kontrolümde her zaman gittiğim özele gidecektim . DEVLETE GITTIM kaydım olsun diye sadece kan tetkiklerimi sordu bebeğe baktı yolladı içim huzursuz taa randevuyu birdahaki ayın 26 Sina verdi ne yapmam gerek sizce özele gitsem mi tekrar başka vitaminler verir mi . O zamana kadar biseylere geç kalmaktan korkuyorum

Bence bir özele de git. Bebeğini rahat rahat izle. İkili test de yaptırmamışsın ne yapabiliriz diye sor.

Bana D vitamini vermedi doktor.
28 haftadayım​:pray:
Neden acaba vermedi
D vitamini ne icin? @afrikanın_gelini54

Devlette hep öyle yapıyorlar. Kan sonuçlarına bakılıp bebeğe bakıp bir ay sonra gel diyorlar. Kaç haftalık gebeydiniz @afrikanın_gelini54 şeker yükleme için 24. Haftada gitmeniz gerek belki o yüzden o güne vermiştir. İçiniz rahat değilse ve özele gitme sansiniz varsa gidin isterseniz :smiling_face:

1 Beğeni
  1. Haftada