D vitamini kullananlar

Hanımlar gebeliğinizde devit-3 damla kullandınız mı. Doktorum verdi ama henüz kullanmadım ya.

3 ayın içindeyim dün verdi zaten ama henüz kullanmadım. Bişey olur mu die kuruntu yapıyorum ya​:face_with_peeking_eye:

Banada 5 damla yazmış sanırım öyleyse kullanırım da. Ramazanda nasıl yapcaz ki bunu?

D vitamini bende kullanıyordum ama bana dokundu sonra doktorum biraz ara vermemi kullanmamamı söyledi ama benim değerlerim tam dı yani d vitamini vücuduma fazla gelmeye başlamıştı sanırım

Ayy bilmiyorum ki doktorum raz yüzsüz konuşamıyorum bişey sormaya çekiniyorum oda konuşmaya üşeniyor. Verdi öylece değerlerin normal dedi ama

Tutmayı düşünüyorum da bi iki gün deniycem en azından sıkıntı yaşamasam devam edeceğim

Doktorunu değiştirmeyi düşündün mü

1. Ayda vermeye başladı hâlâ kullanıyorum ekmeğe damlatıp 37. Haftadayim

Bana d vit vermedi de Demir ilacı ve vitamin başlattı vinalac diye. Ayrıca magnezyum başlattı. Neden herkesin farklı acaba

Bana da doktorum verdi, hap olanindan baya dusukti, haftada 3 gun kullaniyorum

Düşünüyorum da zaten 2 kere gittim henüz. Bide ilçede oturuyorum mecbur kalıyorum bi yandan da ya. Şehire biraz uzak git gel yoruyor. Ama sürekli sıkıntı yaşarsam artık değiştiririm

Normal ve zararsız olabilir, ki bunun farkındayız zaten ama herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir. Takıntı yapanlar da var. Saygılar :))

Merakımı mazur görün; doktorunuzun verdiği vitamini yada ilacı, burda kullanma zarari var deseler kullanmayacak misiniz?

1 Beğeni

Hayır kullanıcam tabiki. Daha önce denk geldiniz mi bilmiyorum ama yazmıştım zaten burda kendim eczane teknisyeniyim zaten bu işin içindeyim sürekli verdiğim ilaçlar zaten fazlasını bile veriyorumm. Fakat insan kendi evladı olunca meğer farklı hissediyomuş. Normal hayatta da zaten herşeyi çok araştıran biri oldğum için ,burda da herşey konuşulduğu için hem yazıyorum hemde maksat muhabbet olsun die. Yoksa burda zaten kimse kimsenin dediğiyle iş yaptığını düşünmüyorum :smiling_face:

Doktorumdan yazması için üstelik ben rica bile ettim çünkü kullanıldığını biliyorum. Fakat zaten ağır geçirdiğim için yine de bi acaba mı dedirtiyor bende bu şekilde herkes aynı hissetmiyor olabilir

Bnm baska ya demir takviye demi bu

Aynn bnada aynilari

Sizin bu dediginizi saglik ocagindaki kaydimi yapan ebem verdi de demir ilacim var doktorum yazdi diyince gerek yok dedi buna ozaman dedi

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Evet onun için diyorum ya doktorum çok soğuk bide erkek olduğu için iyice çekiniyorum bişey sormaya ya :smile: ramazanı da bu gidişle tutamayana benziyorum kusmaktan ama Umarm tutarım ya. Yoksa sonradan iyice zorluyo

Benimde kaydımı yapan doktor söyledi. Kontörle gidince de ben söyledim die yazdı. Bu sefer bi düşünüyom