Cumartesi günü doğuruyorumm

Merhaba herkese , bugün rutin kontrolümüz vardı 38+2 günlük hamileyim . Bebiş doğum kanalında zaten nerdeyse iki haftadır ve 4 cm açılmam varmış ama sancım yok. Doktor açıklıktan sonraki enfeksiyon riskinden bahsetti ve kanda idrarda enfeksiyon bakıldı hafif yükselıktı enfeksiyon oranım. Son haftalarda tansiyonum da yüksek seyrediyordu. Doktorum da eğer istersen cumartesi günü yatışını yapalım sabahtan suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ve sancıların ve açılman artınca epidural yaparız dedi ben de kabul ettim kararı doktoruma bıraktım . Çok heyecanlıyım ve duygusalım öğrendiğimden beri korku da var ilk doğumum olacak. Bu şekilde suni sancı alıp ardından epidural taktıran var mı?

2 Beğeni

Epidurali bende de merak ediyorum bugün gebelik okuluna gittim orda ebe şunu söyledi epidurali gerçekten bilen yönetmesini bilen kendisini kontrol edenler için daha kolaymış ıkınamadıkları için sezeryana dönenler olmuş inşallah senin ki daha güzel olur buraya yazarsın :slight_smile:

1 Beğeni

Korkumu heyecan olmaliydi​:sweat_smile:bebegine kavusup sıcakligini duyacaksin,kokusunu alacaksin. Sezeryan oldum ben iple cekiyordum zerre korkmadim o minik mucizeyle tanisma ani icin sabirsizdim. Sezeryan sonrasi dehset agrim vardi bebegimi üstüme bir koydular bicakla kesilmis gibi agri sizi kalmadi baskasi anlatsa abartiyo yada benzeri bisiler dusunebilirdim soyleyebilirdim ama cok ilginc o minnacik bedeniyle annesine şifa oldu yavrum​:smiling_face_with_three_hearts: sizinkide öyle olacak cok rahat gececek insaallah. Saglikla kucaklamaniz dilegiyle. Kendinize gelince yazin olurmu​:heart: birde bence cantaniza 1,2tane malt icecek atın ilk günler süt gelmesi icin aşırı faydasini gordum ben

2 Beğeni

İnşallah güzel geçer de okuyan anneler cesaret alır yazdıklarımdan 🩵

1 Beğeni

Tüm duyguları aynı anda yaşıyorum resmen :grinning: malt içecek duymuştum onu yarın alayım :pray:kendime gelince yazacağım inşallah kolaylıkla sağlıkla geçer :sparkles::sparkles:

1 Beğeni

InsAllh guzel gecer ben de 39+3haftalik oldumAma ultrason bebegim suan 40+2haftalik dogum baslamsini cok istiyorum . Artik bebegime birsey olacak diye korkuyom bide enfeksiyon cikti . 3 cm aciklikla bekliyorum benimde ilk gebeligim ve hastaneden korkuyom ama suan cok sakinim . Sancilarim cok duzenli nts cok duzenli cikiyor sirf suyumun gelmesini bekliyok yarin belki dok. Giderim dorek yatis yapacaklar rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin .:blush::pray:insAllh guzel gecer .

1 Beğeni

İnşallah sizin de güzel geçer istediğiniz gibi olur :pray: aynı bedende son bir günümüz diye de iyice duygusallastim :woman_feeding_baby:t2: enfeksiyon riski yüzünden Allah korusun yoğun bakıma alınan bebekler oluyormuş riske atmak istemiyorum bu kadar sağlıklı bir bebeği dedi siz de enfeksiyona çok dikkat edin

1 Beğeni

Bana toz verdiler onu ictim . Gecr mi bilmiyom hastanenin tuvaletinden enfesiyon kaptim son dk . Bebege zarari var mi bilmiyorum dok fln hicbirsey demdi dogumuna birsey kalmamis dediler toz yazdilar insAllh gecmez. Hakkımızda hayirlisi olsun simdiden rabbim koly dogumlar nasip etsin :pray::blush::palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah bebislere zararı olmaz , Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :pray::sparkles:

1 Beğeni

Senin adına sevindim süreç istediğin gibi ilerler ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :rose:

1 Beğeni

Aminn inşallah :pray:

1 Beğeni

Sizin ve bebeğiniz için en hayırlı en sağlıklı şekilde doğum gerçekleşsin inşallah​:palms_up_together: güzel haberlerinizi bekliyoruz​:four_leaf_clover:

1 Beğeni

Aminn inşallah :cherry_blossom:buraya pozitif bir doğum hikayesi yazacağım Allahın izniyle :sparkles:🩵

1 Beğeni