CRP Yüksekliği

Arkadaşlar günaydın, dün sağlık ocağında kan vermiştim CRP yüksek çıkmış bende hep normal değerde olurdu…Fakat idrar tahlili falanda verdim herhangi bir enfeksiyon falan yok vucudumda ağrım sizimda yok.Gebelikte tek başına CRP yüksekliği normal mi acaba doktora sonucu henüz atmadım, benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu? Değer aralığı 0-5, benim sonucum 9.5…Gebelik haftası 27

Benim de gebeliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyon u ve crp yüksekliği vardı 16 ya kadar yükseldi dr. Olabiliyor her hamilelikte demişti tabi kontrol altına almak lazım daha fazla yükselmemesi için

Benim için garip olanı idrar yolu enfeksiyonu hiç yok normalde de ömrümde 2-3 defa oluşumdur, gebelikte de hiç yaşamadım…Sadece gebeliğe bağlı olarak rutin bir şekilde acaba yükselir mi merak ettim .İdrar tahlili de vermiştim yine birşey yok zaten şikayetim de yok çok şükür o konuda ama bu CRP canımı sıkmadı değil

Yeni gördüm konuyu naptın kuzum doktoruna sordun mu neden yüksek çıkıyormuş

Canım olabilir çok anlamli değil dedi gebelerde oluyormuş yine de istersen enfeksiyona görün dedi sen bilirsin dedi…

1 Beğeni

Gebelikte herşeye normal diyorlar zaten :roll_eyes:

1 Beğeni

Hiç sorma bende anlamadım :smiley:

1 Beğeni