Arkadaşlar merhaba benim CRP değerim yuksek çıktı ve idrarda enfeksiyon çıktı bu yüzden belim ve kasıklarım çok ağrıyor ilaç tedavim de devam ediyor ama bugün sağlık ocağına gittiğimde bunun erken doğuma neden olabileceğini söylediler bu durumla karşılaşan var mı içinizde veya çevresinde yaşayan bilgisi olan biri
Aramıza hoşgeldin @Pınarakts.13
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun
Bu konuda bir bilgim yok ama ben de kenarda bekleyim sizinle
Teşekkürler ederim bakalım bilgisi olan insAAllah biri çıkar
Merhaba @Pınarakts.13 hoşgeldiniz benim 6 ay idrar yolu enfeksiyonum vardı tedavimi aksatmadığım için erken doğum olmadı
Ayy insAAllah benim de öyle olur benim daha yeni başladı enfeksiyon
Bende de idrarda enfeksion çıkmıştı fitil kullanmıştım bide bol bol su tüketin bu süreçte.Ama erken doğum olur demedi doktorum
Çok geçmiş olsun ben de yaşadım. Fitil verdi doktorum. Hamileliğimde sık sık enfeksiyon yaşadım. Kanamaya da sebebiyet verdi ama korkulacak hiçbir şey olmadı çok şükür. 37. Haftadayım henüz erken doğum riskim de yok. Endişe etmeyin. Her şey kendi yolunu çiziyor. Ben dut kurusunu sıcak suda demleyip günde bir bardak içmiştim. Ya da kuru dut yemiştim enfeksiyon sıklığı için. Geçen şubatta öğrencilerden yaygın olan enfeksiyonu alıp hastanede yatmıştım. Hala kanımda o enfeksiyonun küçük bir kısmı görülüyor. Endişe etmeyin.
Geçmiş olsun arkadaşım
Sevindim İnsAAllah öyle olur
Çok geçmiş olsun inanın hepsini de yapıyorum ama ağrılarım hiç gecmiyor
Çok üzüldüm doktorunuzla görüşüp biraz daha sabredin inşallah geçecek
İnsAAllah çok teşekkür ederim