Merhabalar cuma günü crp degerim 14 cikti bugun tekrar crp tahlil verdim, sonucum 34 cikti. Gebelige zarar verir mi ? Doktorum antibiyotik kullanmami istedi (AUGMENTİN) herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Geçmiş olsun, doktorunuz verdiyse kullanın
Doktorunuzun Augmentin (amoksisilin ve klavulanik asit içeren bir antibiyotik) reçete etmesi, muhtemelen enfeksiyonu tedavi etmek için gerekli olduğunu düşündüğü anlamına gelir. Augmentin, gebelikte genellikle güvenli kabul edilen bir antibiyotiktir. Ancak, her ilaçta olduğu gibi, Augmentin’in de yan etkileri olabilir ve gebelikte kullanımı doktor gözetiminde olmalıdır.
dr verdiyse hic korkma rahatlikla icebilirsin seni riske atacak bir ilac vermez emin ol enfeksiyon antibiyotikten daha zararli bebege rahat ol canim
Enfeksiyonun vereceği zarar ile antibiyoriğin vereceği zararı kıyaslarsan antibiyotik daha iyidir. Sorun olacağını sanmıyorum. İçini ferah tut.
etkilemez guvenli olmasa dr vermez zaten ben dis icin enfeksiyon vardi bende kullandim rahat olun karamsarliga kapilip bebehide strese sokmayin
Crp degeri 34 suan cok mu yuksek bebege zarar verecek seviye de mi peki bi bilginiz var mi
Tesekkur ederim cok sagolun
İlginizden dolayi tesekkur ederim cok sagolun bir nebze rahatladim
Başka bir rahatsızlığın var mı? Kaç haftalık hamilesin?
27 haftalik gebeyim. Herhangi bir hastalığım yok
Antibiyotiğini düzenli iç ve bitince kontrole git yine.
Bol bol ıspanak ye hemen düşer
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Vücudunda bir enfeksiyon var o yüzden vermiş antibiyotik Dr kullanmanı istediyse saati saatine için
Geçmiş olsun. Crp yüksekliği gebelikte çok zorlardı seni, özellikle giderek artması. Çünkü değer yüksek canım.Diğer kan değerlerin nasıl? Bir dahiliye doktoruyla görüş sana tavsiyem.
Muhakkak görüş, sonra durumdan gebeliğini takip eden hekimi bilgilendir. Şuan için agumentin tam olarak değeri düşürmeyebilir canım. Diş içinde verilen minimal etkili bir şey. Senin durumunun altında yatan sebebi araştırmalılar bence.
Crp degeri 34 yüksek mi
Benim ki crp 74 çıkmıştı doktorum hemen beni hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisine başladı ve sıvı takviyesi yaptı 3 günde düşmüştü bir sorun olmadı antibiyotik verdiyse mutlaka kullan birşey olmuyor korkma canım
Evet yüksek canım. Maksimum sınırın üzerinde.
Ama korkma düzelir
ilacını kullan canım, kadın doğum uzmanına da sorarak tabi.
Tek caresi bol bol su ilk gebeligimde bende yasadim enfeksiyon bol su ic geciyor ama bol yani siselere doldur buyuj en az uc litre icmeye calis canim geciyor ama su iv