Kızlar çocuklar için alınan Çözger raporu hakkında bilgisi olan var mı? Kızım brakial pleksuslu yani doğum felci geçirdi. Fizik tedavi gerekli. Baya da uzun sürecek gibi. Bize çözger raporu alın ücretsiz fizik alın dediler. Ama ilerde falan bu rapor sorun olur mu? Yardımcı olur musunuz?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.Benim oglumunda cozger raporu var ders desteği alıyor istediğim zaman iptal edebiliyorum istediğim zamana kadar da uzatabiliyorum ileride önünede cikmiyormus gerçekten çok faydası var senin içinde çok büyük yardımcı olurlar fizik tedavi için rehabilitasyonlarda çok bilgili öğretmen doktorlar var benim düşüncem ve tavsiyem almandan yana etrafımda bir çok kişi var arkadaşımın çocuğuda konuşma terapistine gidiyor özele götürüldü maliyetli olmaya başladı ve rapor alındı şuan massalahi var çok ilerledi eşimin kardeside down sendromu oda aynı şekilde eğitim görüyor özel okullarda çok yardımcı oluyorlar servisle alıp götürüyorlar. Yine araştır ama ileride hiç bir zararı yok diye bilgim var . Tekrar çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Silinse bile sistemden düşmüyormuş diyorlar. Kafam çok karışık ya. Ya ilerde kızımın psikolojisi bozulursa diyorum ya ne bileyim sağlıklı da düşünemiyorum artık. Faydası olacak bundan eminim de . İlerde okullarda öğretmenler arkadaşları engelli muamelesi falan yaparsa ya da bir işe girerken sıkıntı olursa gibi gibi şeyler düşünüyorum.
Bu konuyu bende çok düşünmüştüm gerçekten çok haklısın ama benim oğlumun okulunda neredeyse bir çok çocuk cozger raporlu ve eğitim ve destek görüyorlar çocukların bu telefon tablet televizyon bilgisayar mahfettigi için sanırım oluyor böyle ama gerçekten bende çok düşündüm hatta biz babasinla ayrıyız velayeti babada ben babasına bile demiştim siz benim oğlumun üzerinden maasmi almaya çalışıyorsunuz bile demiştim de alakası yokmuş 1 sene öyle geç kalmıştı benim yüzümden keşke daha önce gitseydi dedim 3 yıldır gidiyor 5. Sınıf şuan evet ayrı muamele görüyorlar okulda bu doğru ama onların kolaylığı için öyle yazılısi oğlumun diğerlerinden farklı daha kolay kaynaştırma öğrencisi adı veriyorlar öyle öğrencilere hatta bizimki farklı ama sakın bir kafayla düşün karar ver daha çok geç olmadan aileniz maddi açıdan iyide hiç ozman cozger raporu alama ama orta halliyseniz alın
Eşim polis maddi yönden sıkıntı yok. Ama eşim sıkıntı ediyor. …
şimdilik haftada bir götürüyoruz. Ama bunun sonu yok gibi diyor eşim. Daha çok fizik alırsa çabuk iyileşecek de. Ne bileyim ya. Offf.
Teşekkür ederim tekrardan
Ben teşekkür ederim ikinizin karar vereceği durum ama araştırıp muhakak hareket edin kızınızın sağlığı daha önemli iyi akşamlar Allah’a emanet olun
İyi akşamlar