Corumda durupta arastırma hastanesınde kım hangı doktora gıdıyor onere bılır mısınız ılgılenen doktoru bnde gıdecegım.
@corum-anneleri hangi hastaneye gidiyormuş soralım bakalım
Devlet hastanesi değil de özelden önerebilirim. Devleti bilmiyorum maalesef
Çorum’da 1 tane devlet hastanesi var zaten 2 tane de özel hastane ben devlette Ceyhan taşdelene gidiyorum ki çoğu kişinin tercihi oluyor Ceyhan hoca diğerleri pek ilgilenmiyor
Özelden yazmışsınız burdan yanıt vereyim kadın değil erkek ve MHRS den baktiginizda çıkmaması imkansız yanlış bakmışsınız dir
Ben hamile değilim ama bir buçuk yildir evliyim gebe kalamiyom diye ümit gorkeme gittim hormon testi falan verdim ama bir sorun çıkmadı bakalım bu ayda deneriz olmazsa eşimde görünür o doktor iyi diyorlar bu arada sizde mi corumlusunuz benimde bir sorum olacaktı çorumda göbek kaldıran tanıdığınız kimse var mi gobek duşmesinden de biraz şupheleniyorum ondan @HSN
Biz Çorum luyuz annem yapıyor ocaklı ama Ankara da yaşıyoruz.
Bılmıyorum canım
Anneniz çorumda mi @Nur22
Göbek düşmesi tıbbi olarak gebeliğe engel bir durum değil göbek düşmesi farklı birşey
Benim arkadaşım gobek kaldirdigi gibi sonraki ay hamile kaldi @Nur22
Literatürde göbek düşmesinin hamile kalmaya engel teşkil ettiğine dair herhangi bir veri yoktur Göbek Düşmesi Nedir? Nedenleri, Belirtileri ve Tedavisi - Acıbadem Hayat.
Bu arada ben son üç aydir yumurtlama takibi yapiyom hafif kirmizi oluyor tam koyuluk yakalamadan on beş gün sonra adet oluyorum acaba bu neden oluyor bu ayda öyle oldu 30 kasimda kirmizilik yakaladım ama tam koyuluk henüz yakalamadim acaba yumurtlama da sorun olabilir mi @Nur22
Haziranakadar hep tam koyuluk olurdu bu son uç ayda tam birşey anlamadım @Nur22
Eğitim araştırma hastanesinde ümit görkem mesai dışı polikilinikte kendisi bakıyor
Devlet hastanesinde Efe hocaya gidiyorum çok memnunum çok ilgili bir doktor normalde gebeliğim çok riskliydi ama önce Allah sonra Efe hoca ve Perinatoloji doktoru Gökalp hoca sayesinde 31. Haftayı bitireceğiz çok şükür sorunsuz ilerliyoruz
Corumlu olan ben bunu seve seve cevaplayim . Dogum yapali 27 gun oldu ve corumun ilcesinde kaliyorum ilcemizde dok. Olmadigi icin corumda neredeyse cogu dok gitim kadin dogum ama . Öncelikle umit gorkem sira aldigimda yerine bir baska asitan bakti. Nasip olmadi ona . Ceyhan tasdelene 3 kere fln gitim cok ilgiliydi .Muhammed kizilgedik de orta duzey 1 kere gitim …irem kalipci var ve ben hic sevmedim usten usten konusyor adam akili bilgi bile vermedi hic sevmedim .Mehmet sanli var cogu kisi onermiyor onu ama bana gore normal geldi sorularimi cevapladi asli karakasli doktoru oneriyolar ama benim gunum bittigi halde bize bakmadi acilden giris yapin sira yok dedi duzenli sancim oldugu halde ilgilenmedi o gun o ilgilenmedi ertesi gun ben dogurdum …kamil esen dogurturdu nobetci dok. Oydu ebelerim de doktorum da cok ilgisizdi bana cok kotu davrandilar . Allah belasini versin hepsinin . Ben gidersem iclerinden en iyisi ceyhan tasdelen .
Ayyy çok üzüldüm yaşadığınız soruna keşke böyle şeyler yaşamasaydınız ama bir gün yine kadın doğuma gidecek olduğunuzda kesinlikle Efe Ahmet Özden hocayı tavsiye ederim harika bir insan gerçekten alanında başarılıda bir doktor bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallah
Siradaki de o olsun bari ama bebemi buyutum saglikla uzun bir sure gitmek istemiyorum buyuk travma yaratilar .
Bende yarin gebe kalamiyorum şikayetiyle dediğiniz doktora randevu aldim daha önce hormon testi adet gunlerimde verdim sorun yoktu ama bu defa rahim filmi ve amh için gidecem doktor tam olarak nasıl @Nur22