Doguma son 54 gunum kaldı ve ben adam akılı bır doktor bulamadım . Doktor olarak ceyhan hocayı buldum ama oda cok yogun . Suan bır arayıstayım . Corumda devlet hastanesınde dogum yapan var mı ebelerı fln nasıl ilgili mı dogumdan sonra nasıl oluyor erkek gırmesı yasak mı acaba ben başımda esımın beklemesını cok ıstıyorum . Az cok bılgısı olan var mı ? Burda tek corumlu ben olamam
Canım Erol olçoktan mı bahsediyorsun
Canım bende ümit görkeme sezeryan olacağım gibi duruyor. Ebelerini falan bilmiyorum ama normal doğumda doktor girmiyor ebeler yapıyor oda biraz sıkıntılı diye duydum. Malesef refekatcı olarak erkek almıyorlar sadece kadın alıyorlar
Evet ordan bahsediyorum.
Offf ya bnm ıcın cokkk kotu oldu . Bıdd ılk gebelıgım ınsAllh kotu davranmazlar
Ben ümit gorkemde ameliyat oldum canım çok tatli ve ilgili bir doktordu kadın doğum doktorlarından Ceyhan tasdelenden asla memnun kalmadım bilmiyorum belki benim yada onun kötü gününe denk geldi ama yataklı servisleri çok çok iyi odalar tertemiz hemşireler ilgili tek sorun erkek refakatçi almiyolar malesef
Bende corumda suana denk ceyhan taşdelene gıtım Muhammet kızılgedık ,pınar yıldırım ve son olarakda ırem kalıpcı ıcleronddn en ılgılı ceyhan hocaydı . Ama umıt gorkemı de cok onerıyolar cok bılgılı bır doktormus . Nasıp olursa ona da gıderım . Corumda bnm bır arkadsım dogum yaptı ılgısız dedıler hemsırelerı.o yuzden korku sardı . InsAllah ıyı olur hersry
Canım işte denk gelmek önemli dediğim gibi belki ben doktorun kötü bir gününe denk geldim ümit görkem zaten tüp bebek bölümünde çalışıyor sanırım sabah 10 a kadar ve öğleden sonra 2 ye kadar tüp bebek bölümünde ben odalardan ve hemşirelerden memnun kaldım kız kardeşim kaldı yanımda bana yakın olsa orda doğum yapmak isterdim acikcasi
Pekı odalarda tek mı kalıyorlar yoksa 2 kısı fln mı kalıyor odada .
Benim eşimin kuzeni Ceyhan hocayla yapmış doğumunu bende Ceyhan hocaya gidiyorum dogumumda da o olsun istiyorum doğumdan sonra diğer kadınların mahremiyeti için erkek almıyorlar mış sen çikiyormuşsun dışarı
Bende umıt gorkeme de gıdeyım ona gore hangı doktor bos olursa ona gıderım genelde bnde ceyhan tasdelene gıdıyorum. Sunalık doktordan memnunum.
İki kişilikti benim ama canım oda çok geniş senin kullanım alanın baya büyük
Görüş saatlerinde erkek alıyorlar ama onun dışında refakatcı olarak almıyorlar malesef. Ama özelin odası mı devletin odası mı dersen devlet hastanesinin odası daha temiz ve güzel. Tek sıkıntı 2 kişi olması ama tek odalar da var orasıda nasip
@corum-anneleri sizi buraya alalım
2 kısı olması bnm ıcın kotu oldu Ben bırısının yanında aglayıp nasıl sızlıycam ınsAllah ıyı sonuclar alırım . Sızlerde tsk ediyorum az cok bılgı sahıbı oldum.