Coraspirin kullananlar kaçıncı hafta da bırakınız ve bıraktıktan sonra doğuma kadar bir sıkıntı yaşadınız mı
Merhaba ben kullanıyorum ve doktor 35 haftada bırakmamı istedi şuan 31+1 devam ediyorum
Merhaba bende 31+6 haftadayım . 32 bırakmamı söyledi
14te hem coraspini hem gunluk olarak vurdugum kan sulandirici ignemi biraktirdi
Sonrasında herhangi bir rahatsızlık olmadı demi
Bende olmadi ama ben (doktor kontrolu ile biraktim) yani öngördugu bi rahatsizligin olacak olursa sana anlatir zaten aksi halde sorun yasadiginda yasadigin sorunu sor bence burada cunku herkes her konuda ille olumsuz bisi yasamis durumda ve durduk yere evhamlanmaya kotuyu cagirmaya gerek varmi
Benim öncesinde bir düşüğüm oldugu için başlamıştı öyle herhangi bir rahatsızlık yoktu
Merhaba canım ben tüp Bebek gebesiyim tedavi aşamasında başladım transferden sonra 19+5 olduk hala kullanıyorum. Ne zaman bırakırız bilmiyorum…ben kan sulandırıci igne de kullanıyordum çok şükür onu geçen hafta biraktik
Merhaba Rabbim saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Allah allah benimki bana nie biraktirdi ki 14ten beri coraspin de ignede kullanmadim hic bende tup bebek annesi olcam insaaallah
Vardır bi bildiği canım doktoruna sor mutlaka
Öncesinde bir düşüğüm oldu 4. Haftadan 7.haftaya kadar kullandım doktorum kullanma artık dedi kullanmıyorum şuan günde 1 kere alıyordum düşüğe karşı veriyorlar galiba bende tam anlamadım neden kullan dediğini
kaçıncı hafta tekrar kullandırdı ve şimdi kacıncı haftadasın
Ben de kullanıyorum 33+1 14 belki daha erken haftada başladım bir doktor 32 haftada bırakmdedı bıramadım fenalastım ılı gun ıcmeyınce sonra hem devlet hastanesi hem özele gttım ıkısıde 36 haftaya kadar kullanmanı onerıyoruz dedi hatta ozeldekı sezeryana almadan ılı gun once kesmemız yetıyor dedı kan sulandırıcılık bır rahatsızlıgınız varsa kullanmamanız daha rısklı bence yınede sorun doktora ama ben bıramadım fenalastım
Bu arada sabah mı ıcıyorsunuz aksammı bana aksam dedi ama ben sabah ıcıyorum bir kere sabah basladım aksama dönmek ıstedım ama o gunu aksam edemedım bıle bayadır