Come is back 🤰

Selam, Geçen yıl buralarda gün sayarken bugün yine burada buluyorum kendimi :sparkles: çünküüü 7 haftalık hamileyim :hugs::hugs:

Ben isimi biraz erken koymayı sevenlerdenim o yüzden size beğendiğim isimleri sorarak son yılın konusunu atıyorumm :face_with_hand_over_mouth:

Kızımın ismi: Deva uyumlu olup olmaması hiç sorun değil :hugs:

kız için; akça hare ilay devin tuna özgür ayliz akşin

erkek için; Akgün Tuna Devin İlter

3 Beğeni

Bence kız için ilay ,erkek için de tuna diyorum :joy:

Bende öyle diyordum başta en son kızıma kura cektiricem demeye başladım :joy::joy:

Geri dönenler kulübüne hoş geldin canım, tebrik ederim :partying_face: @FidanUğur yalnız değilsin :grinning: işim konusunda oyumu devin e veriyorum

1 Beğeni

Hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün bebiş :smiling_face_with_three_hearts: Tekrar hoş geldin :person_cartwheeling:t2: Kız ismi Akşin , erkek ismi Tuna :innocent:

1 Beğeni

@yaseminyildirim o zaman aramıza yeniden hoşgeldinn :partying_face: gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face: Kız:ilay Erkek:tuna

1 Beğeni

Kızımın ismi İlay olcak bizde 31 haftalığız hayırlı olsun gebeliğiniz :nazar_amulet: Erkek icinde Tuna hos geliyor kulağa :cherry_blossom:

1 Beğeni

Hayırlı olsuuuunnn kız için: Hare erkek için: Tuna diyorum deva da ismiyle yaşasın inşallaahhh :two_hearts:

1 Beğeni

Onlardan biri olmamı çok istedin değil mi @admin im​:grinning:

2 Beğeni

Ayrıca kız için devin erkek için tuna diyorum. Gebeliğin hayırlı olsun :revolving_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederimm, @FidanUğur hayırlı olsunn hepsi çok güzel keşke hepsini koyabilsem :joy:

teşekkür ederim :hugs::hugs: tuna erkek için çok ağırlıkta zaten ağzımdan çıkan ilk isim olmuştu erkek için ben kızda çok kararsız kalıyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Teşekkür ederimmm, kız için kesin kura çekmem gerek :smiling_face_with_tear:

ilay ismi gerçekten çok anlamlı :sparkles: adıyla yaşasın bebeğiniz inşallah

1 Beğeni

teşekkür ederiiim, hare ismi kızımın ismine yakın diye hoşuma gitmişti :face_with_hand_over_mouth: Aminnn :palms_up_together:

1 Beğeni

Erkek olursa Tuna diye ikna edeceğim eşimi demek ki :face_with_hand_over_mouth:

Bence çok sürmez seni de buna benzer etiketleyecekmişim gibi hissediyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Ağzını hayra aç adminim ya @admin

2 Beğeni

Bence isim hakkı annede olmalı ya

1 Beğeni

Dimi soyadı Baba veriyor ne de olsa :rofl: @Elif53

1 Beğeni