Çok uyumak

1. haftamdayım halaa deli gibi uykum var günün her saati uyumak istiyorum ilk üç ay uyku durumun çok olur demişlerdi ama ben hala yattığım her yerde uyuya kalabilirim benim gibi olan var mı varsa lütfen bu normal bir durum mu veya nedeni ne :face_holding_back_tears:
3 Beğeni

Her gebelik kendine has demekki senin bedenin icin bebegi buyuturken harcadigi enerji cok fazla geliyo ki uykuya meyl ediyosun :heart:

2 Beğeni

Bende 12+4 olduk sürekli uyumak istiyorum bide 4 yaşında kızım var çok zorlanıyorum

1 Beğeni

Bende 22+5 haftamdym öyle çok uyuyorum az önce uyandım çok dengesiz oldu uykum bir güb önce sabahtan kalktm bugün ise ikindi vakti uyanmışım hormonlar fena sarsıyor bizi

1 Beğeni

Ben 34+4 um benimde çok uyuyasim geliyor. Olduğum yerde uyumak istiyorum. Hiç bir iş yapasım gelmiyor uyucam diye :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bizde 9+1 uykum geliyor heran uyuyabilirim ama hem okula giden oğlum hemde 3yasinda bı oğlum daha var. Ne yazık ki her iş de beni bekliyor çok zor günler geçiriyorum Allah yardımcımız olsun kizlar

2 Beğeni

Geceleri nöbet tutar gibi ayaktayım mide eksimesi yanması üstüne nefesim kesiliuor ve daha 18 haftaliga yeni girdim ilerde ne olcak acana

2 Beğeni

Kızlar ben de aksine hiç uyuyamıyorum sürekli bir uykusuzluk hâli. Normalde de uykuyu sevmem ama şu anda uyumak istiyorum. Yatağa yatıyorum miğde yanması uyusam bile çok sık uyanıyorum ve tekrar dalamıyorum​:pleading_face: 10 saat bile yatakta kalsam toplam 4 saat uyuyamıyorum.

Bu belirtileri doktoruna soyle nefes darligi normal degil

Doktora da sağlık ocağında ki ebeye de dedim dediki bebek yukariua baskı ediyor ciğere yani baskı yaptiginda nefes kesiliuormus normal dedi

Rahim buyudukce diger organlar rahme yer acmak icin yukari toplaniyo ama herkes gebe burda senin haftanda normal bi surec icinde nefes darligi cekiyorum diyen yok cekenlerin ya gebeligi sıkıntılı yada bedeni sen bilirsin​:heart:

Ahahahah bende akşam 12 gibi yatıyorum öğlen 12-1 gibi kalkıyorum kalkmak istemiyorum zorla hicbi iş yapasim yok öküz gibi 7/24 uyumak uzanmak istiyorum çok bunak oldum

1 Beğeni

Bende 13+3 haftadayım uykum geliyor erken de yatıyorum ama sürekli lavabo için uyanıyorum o yüzden kaliteli bir uyku alamıyorum

E valla abla iki doktor da aynı şeyi söyledi normal olduğunu ablamda nefes darlığı vardı doktor ona da normal dedi yani bizde erkek çocuğunda öyle oluyor

1 Beğeni

Uyuyabildigin icin sanslisin ilk aylar gece gunduz mide bulantisi vardi yatagin yabinda poset tutuyodum o derece :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Hadi canım ben halime şükürler ediyorum çünkü öyle çok fazla hamilelik sıkıntıları yaşamadım sancılar haricinde elhamdülillah

3 gündür öğlen uyanıyorum kahvaltı yapıp tekrar geri yatıyorum bu duruma üzülüyorum çünkü iş yapmaya pek vakit kalmıyor 20 haftalık hemen hemen bebiş :joy:

Kaynananla yasamiyosan sayet evde is yapmiyosun diye soylenen kimse yoksa yapma nolcak… terlik giyer gezersin azcık pazara ne kaldı esin yardimci olur beraberce yaparsiniz senin ve bebegin sagligi yerinde olsunda evi kenef gotursun kime ne :dancer::dancer:

Canımsın kız :joy:

1 Beğeni

Valla esim anlayisli Allah razi olsun ben canim istemiyosa,kendimi iyi hissetmiyosam yapmiyorum ama evde is yapmazken icim sıkılıyo ruhum daraliyo disari cikip yuruyus yapiyorum ben iyiysem bebek te iyi… bu surec gecici sonucta bide zahmet olcak ama soylencene otursun bi iste o yapsin evde oturuyoz ama bos oturmuyoz sonucta can tasiyoz :sunglasses::rofl::rofl: