33+5 hamileyim orucluyum kızım bugün çok oynuyor karnimda sürekli tekme atiyor yarım saati geçmiştir hiç durmadi neden acaba bilen var mı önceden bu kadar sık oynamazdi yani hiç hız kesmeden
31+4’teyim, aynı şekilde fazla hareket ediyor ve acı verici olduğu için çok endişeliydim. Bugün ebeme sordum, özellikle 32-36 haftalar arasında çok normalmiş, hareket etmiyorsa endişelenebilirsin ama hareket ediyorsa canın yansa bile sevinmen lazım dedi…
Su istiyor olabilir mi Allah kabul etsin orucunuzu ins. Bir tanıdıgım oruc tuttugu icin plesantası asagı indi erken dogum riski yasamıstı o yuzden cok endise ediyorum oruçlu gebe gorunce. Sizin aclıga ve susuzluga dayanmanız bebegin dayanabildiği anlamına gelmiyor. Amniyon sıvısının da azalmaması icin gebelerin bol su içmesi sart ve kilo alması gereken zamanlardasınız. Lutfen yanlıs anlamayın beni. Bebek belki sinyal yolladı aclıgı ve susuzluguyla ilgili benim icime oyle dogdu yazamadan edemedim. Hakkınızı helal edin. Allah saglıcakla kavustursun sizi
Teşekkürler 🩷
Allah korusun canım yaaa inşallah öyle değildir
İlk gebeligimde yaşamıştım bu durumu. Sürekli tekme atıyordu . En son acile gitmiştim sancı çıkmıştı . Doktor bile şaşırmıştı normalde hareket etmiyor diye gelirler falan diye. Aşırı hareketliyse bı doktora görünmenizi tavsiye ederim
Artık doktorlardan da çekiniyoruz, bayıldım düştüm diye gittiğimde kadın bir doktor ve beraberindeki ebeler bana azar çekmişti acilde… İlk gebeliğim endişlenmem normal sonuçta, sinirlendim üsluplarına, sinirden bir şey demiyim diye kendimi tutarken ağlamaya başladım, bana senin buraya değil psikiyatriye gitmen lazım dediler… Bu üsluptan sonra sanırım doğum başladı diye emin olmadan gidemem doktora…
Şikayet edebilirsiniz. Hickimsenn size öyle davranmaya hakkı yok heleki bu hassas donemde