Dün paylaşım yapmıştım zaten dün kontrole geldim doktorun bebeğin kilo almıyor dedi yatışımı verdiler saat 8’e kadar bana nnst’e verdiler saat 9.00’da Adnan fitil verdiler dün sancı saat oradan gelişimin bu saate kadar rönesans’ı aldım toplam saati bilmiyorum ama bayağı zor geçti korkutmak istemiyorum kimseyi yani artık yani gücüm tükendi yani acıdan kıvranıyordum açılma falan olmuyordu hiçbir şekilde yanımda bir sürü insan vardı hepsi Sezeryana girerim korkusu ağlattı açılma olmuyor du 24 saat suni sancıdan az önce birden suyum geldi iki dk bebek çıktı ama dikiş atıldı ikincisi olmasına rağmen gerçekten her doğum farklı her doğum aynı değilmiş anladım bir tek ben kaldım kesin ben de sezeryana girerim diye korkuyor içerisinde stres içerisinde alıyordum sancıların bayağı bir şiddetlendi sonra 2 santim oldu sonra böyle yavaş yavaş ilerledi az önce kızımı kucağıma aldım Rabbim kucağınıza versin inşallah gerçekten çok zor kolay değil annelik bu süreçte çok yalnız değildim yengem yanımdaydı Allah razı olsun 2 doğum olmasına rağmen 15 dikiş atıldı bana şu an ağrı karnım falan ağrıyor sonra ağrılarım var ilkim çok kolay geçti ikincisi beni bayağı bir zorladı ama çok şükür kucağıma aldım bebeğime Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah ![]()
2 Beğeni
Elinizde ovcunuzda kalsin salikla buyudun insALLAH![]()
![]()
Allah razı olsun
1 Beğeni