Çok stesli bir hamilelik

Hamileliğim çok stresli geçiyor eşimden destek hiç almıyorum bebeğime zarar gelmesinden çok korkuyorum

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Sultannn

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ne yönden stresli geçiyor ? :pleading_face:

Evliliğim çok zor ilerliyor hiç destek almiyorum hep çok üzgün ve mutsuzum bebeğime yansıması ona zarar gelmesi beni çok korkutuyor

1 Beğeni

Stres 3 günden fazla sürerse bebek hisseder :pleading_face:

Lütfen üzülmeyin :pray:

Destek alacağınız dostunuz ya da ailenizden biri yok mu ?

1 Beğeni

Kimseden destek görmüyorum konuşunca da hormonlardan diyorlar zaten

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun senin her ne stresin olursa olsun kendini kasmamaya stres olmamaya bak derim zor yaşadığın durum anlayabiliyorum seni etrafına değil bebeğine odaklan ve sadece onu düşün onun sana ihtiyacı var böyle düşün

1 Beğeni

Merhaba, Benimde stresli oldugum durum oldu esim ve eşimin ailesi yüzünden. Ancak hiçbir sey senden ve çocuğundan önemli değil bebek strese girerse dogduktan sonra kolik olur huzursuz olur yine sana zararı olur ve strese girerek çocuğun da bir canı var o canın vebaline girme lütfen böyle düşün bebekler anne karnında biz ne hossedersek onu yaşar

1 Beğeni

Enerci verici keyif açıcı şarkılar dinlemeye çalış :confused: Fazla sterse sokma kendini canım

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :bouquet: Gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose: Allah yardımcın olsun canım hiç canını sıkma sen bu bebeği tek başına yapmadın elbet destek olacak sen öyle düşünüp o tatlı canını sıkma olmazsa da olmasin bu erkeklerin hepsini toplayıp kör kuyuya atmak lazım​:angry:

2 Beğeni

Merhaba @Sultannn hoşgeldiniz :bouquet: size iyi gelen şeyleri yapmayı denediniz mi

Son zamanlar saçma sapan bende aklimda kuruntular kuryorum 38 haftayim neden boyle oluyo anlamiyorum ama ilk bebeyimde doğumdansonra esimle bende kavga ettim ikincidede simdi doğdultan sonra javgamız olacak diye kaygilanip agliyorum:(

1 Beğeni

Bence olmayan şeyler için şimdiden kafada kurmak iyi değil. Olmayacaksa da oldurur bilinçaltı

Çok üzülüyorum gerçekten elimde değil bebeğim için dert etmemeye calisiyorum fakat elimde değil güzel bı hamilelik geçirmek istemistim nasip olmadı bana