Çok sık tuvalete çıkmak

Kizlar 26+3 um bugün aşırı wc cikiyorum saniye saniye geliyor normalmi

Ben 36 haftadayim bende çok aşırı cikiyorum doktor hamilelikte normal diyor

Ben 18 haftaligim tuvalette yatıyorum

Bende bugün oldu belimde çok şiddetli agriyo uzun süre ayakda durdum

Benimde 26+1 canım aynı bende sürekli lavaboya çıkıyorum. Az bişey de sıkışıyorum. Bel ağrılarıda 20.haftadan sonra başladı doktorum normal dedi çocuk haliyle sırta vurmaya başladı. Kendini çok yorma canım uzan karnını okşa, beline yastık desteği yap sürekli geçer inşallah.:bouquet: Kramplarda artıyor haliyle büyüme oluyor

26+2 olduk.bizde ayni problem var hep wc de geçiyor hele gece daha cok saglicakla dogsunlarda bebislerimiz biz bunada raziyiz

1 Beğeni

Durun daha siz 30lu haftaları görün yataktan sıkışarak aciyla cikiyorsunuz birde kalkabilirseniz ne mutlu size​:sweat_smile:

2 Beğeni

Bende 24 haftalığım . Ve aynı durum bende de var . Hatta sabah hapşırmalarım olur alerjim de var o sırada bir kaç defa kaçırma olayı da oldu yani çok afedersiniz :smiling_face_with_tear: geceleri bebeğim depara kalkıyor sanırım yattığımı anladığı an 1 saat rahat tuvaletteyiz. Allah kolaylık versin hepimize

23+4deyim keyfe keder wc gitmek neymiş unuttum, oturduğum yerden kalktığımda aniden wc koşuyorum. Heleki gece kalkmak çile gibi kalkamıyosunuz acıdan :grinning:

Acıyı bir tek ben yaşıyorum sandım, yalnız değilmişim :grinning:

1 Beğeni

:smiley:sen çok yaşa güldürdün valla 19+5 teyim saniyesinde geliyor ve hemen gitmedigim takdirde tanıyor alt karnim

Birde hamilelikte yuruyus öneriyorlar bezlenmem lazim yksa munkun degil​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bendede ayni durum var. Tuvaletimi yapip kalkiyorum elimi yıkıyorum hop geri tekrar tuvalete. Bazende aniden geliyor sanciyla ve basınçla birlikte ozellikle gece. Resmen mesanemde hareket ediyorlar sanki

Bende 23+5 hafdalik hamileyim ama sık sık lavoboya cikiyorum bebeğimin tekkelerin hissediyorum oraya vurduğu zaman gece uyuyana kadar uykuya dalana kadar lavaboya gidiyorum eskidende bobreklerim idrar tutmakda zorlanıyordu şimdiyse artık daha fazla dakka başı gider oldum geceler uyuyamıyorum

Biz hamilelere gunah valla :blush:

Bebislerimiz meshanemizi yastık olarak kullanıyor sık sık çıkıyoruz bende 28 haftamdayim sık cıkılmadigi yada tutulduğu taktirde enfeksiyon olabiliyor

Uzun süre ayakta durmak ağrıların artmasına sebep oluyor bende son ayima girdim temizlik fln birkaç gündür ağrılardan uyuyamiyorum